Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Водолаз откри изчезнали преди 21 години младежи (ВИДЕО)

11 декември 2021, 07:30 часа

Водолаз откри потънала кола с останки на загинали преди 21 години младеж и девойка, съобщава LADbible.

През 2000 година 18-годишната Ерин Фостър и 17-годишният Джеръми Бехтел изчезнали безследно, като за последен път ги видели в автомобил в град Спарта, Тенеси. Разследването се проточило дълги години, но така и не успели да открият младите хора.

Занимаващият се с издирване на изчезнали хора водолаз и автор на YouTube-канала Exploring with Nug Джеръми Сайдс започнал собствено разследване. Той съставил списък с водоемите на града и започнал да прочесва дъната им със специално оборудване.

Принтскрийн / Exploring with Nug

В един от водоемите той открил кола и се гмурнал, за да я разгледа. В резултат открил изчезналия преди 21 години автомобил, в който се намирали Фостър и Бехтел.

Водолазът съобщил в полицията за находката и следователите започнали събиране на улики, като назначили съдебномедицинска експертиза. Роднините на изчезналите младежи били уведомени за случилото се и се държат в течение.

Сайдс отбелязва, че се радва, че е бил полезен, и се надява, че откриването на изчезналите младежи ще донесе облекчение на семействата им, които две десетилетия били в неведение.

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес