Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Влезте в една врата и вижте какви емоции и чувства изпитвате

15 юни 2022, 20:50 часа

Изборът ни на цветове и числа също може да издаде части от характера ни, тъй като те носят своята символика, а и могат да повлияят на настроението и атмосферата у дома. Съществуват редица игри и тестове с цветове, но днес ще ви представим конкретно един интересен тест с 4 врати. 

Представете си, че вие сте застанали пред тези 4 врати и трябва да преминете през всяка една от тях. След което трябва да отговорите на посочените по-долу въпроси, като от вашите отговори ще се разкрие и настоящето ви емоционално състояние. 

Врата 1

Първо трябва да преминете през врата 1. Представете си, че я отваряте и влизате през нея. Озовавате се в една стая. Вашата задача е да си представите как изглежда тази стая и да се огледате добре за детайлите. Запомнете отговорите си тук, дори може да си ги запишете.

Отмийте негативните емоции с вода

Врата 2

Влизате през врата 2 и в стаята вече има обзавеждане, на което трябва да акцентирате тук. Представете си го - какви размери е, как ви кара да се чувствате, харесва ли ви.

Врата 3

При преминаването си през врата 3 трябва да опишете светлината, която си представяте - ярка ли, е приглушена ли е, виждат ли се предмети и мебели?

Врата 4

При влизането си попадате в друга стая, която трябва да опишете по големина и всичко, което виждате. Също запишете как се чувствате в тази стая, но е много важно да запомните нейната големина. 

Време е да се върнете към действителността и да направите разбор на отговорите ви. Най-важни си остават обаче чувствата, които сте усещали при преминаването ви през всяка врата.

Не дръжте да бъдете прекалено позитивни – допускането на отрицателни емоции може да ни научи на много

Резултати

Врата 1 олицетворява вашето детство. Ако ви е харесала и искате да останете в нея, значи сте имали безгрижно детство, а в момента животът ви също е без сериозни проблеми.

Врата 2 разкрива душевното ви състояние в настоящия момент. Чрез нея описвате собствените си чувства. Ако стаята е подредена - значи сте организиран и подреден човек, ако ви е действала потискащо - значи искате да промените нещо в живота си.

Врата 3 символизира любовните ви отношения. Ако сте описали стаята като просторна и светла, значи сте отворени хора с романтични нагласи, ако е била малка или тъмна - значи сте притеснителни и се страхувате от действия. Възможно е и това да е вследствие от разочарования в любовта.

Врата 4 показва как подхождате в професионален план. Ако сте харесали стаята - значи сте на точната работа, ако сте се чувствали дискомфортно е възможно да имате терзания в работата.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес