Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виж какво издава първата буква от името ти за начина, по който обичаш

31 юли 2022, 21:15 часа

Знаете ли, че първата буква от името ви показва малко или много за начина, по който обичате? Всъщност има и теория, че колкото по-често се среща тя в него, толкова по-голямо влияние оказва върху личността ви.

Открийте своята буква и вижте какво казва за любовния ви живот

А - Тези дами са същевременно нежни и агресивни. Те искат да са лидер във връзката и се нуждаят от постоянни емоции.

Б - Трудно се влюбват и рядко правят първата крачка. Търсят сигурност и спокойствието ги прави щастливи. Бягат от скандали и постоянна ревност.

В - Жена-огън се крие зад тази буква. Има безпогрешни инстинкти за мъжа срещу нея и не страда дълго след раздяла. Лесно се разочарова и не обича лигльовците!

Г - Забавни момичета, които обичат живота. За тях свободата е на първо място и не винаги искат пълно обвързване. Не си мислете, че ще стои зад мивката и ще ви чака да се приберете от работа, за да ви направи салатката!

Д - Романтични до дъното на душата и тежко преживяват разделите. Имат големи очаквания, които често партньора им не може да покрие.

Е - Упорити и непокорни жени. Имат нужда от приключение и не понасят скучните мъже. Не ги е страх да бъдат сами и не се подават на евтини манипулации и заплахи за раздяла.

Ж - Сантиментални, искрени и лоялни. Съвсем нормално очакват да получат същото от бъдещия си партньор, което много стеснява кръга от хора. Не прощават предателства!

З – Амбициозни и открояващи се. Няма как да не ги забележите. Пълни са с живот и винаги искат нещо ново, поради което трудно се задържат в една връзка.

И - За тях любимите неща, не са неща, а хора и моменти. Те предпочитат да бъдат гушнати на дивана, отколкото вечеря в скъп ресторант. Малките неща ги правят истински щастливи.

Й - Може да ви се сторят малко егоисти, но всъщност обичат да бъдат обгрижвани като принцеси.

К – Измъчва ги вечният въпрос - "Съществува ли истинската любов". Те имат нужда от постоянни доказателства и го изискват от човека до себе си. В противен случай започват съмнения, които могат да изпаднат във фаза на неукротима ревност.

Л - Те са склонни към зависимости и психиката им е крехка. Трудно преживяват разделите и имат нужда от стабилен човек, който да им бъде опора.

М - Топли и чистосърдечни хора, които вярват силно в любовта. Поради това често прибързват и биват наранявани. Действат импулсивно и за тях любовта е като по филмите - огромни букети, серенади и всичко останало!

Н – На пръв поглед може да ви се сторят силни и твърди жени, но всъщност зад фасадата се крие нежна и ранима душа. Търсят смелчага, който да преодолее бариерата и да погледне какво се крие зад защитните стени.

О - Мечтателки, за които любовта е на първо място и нищо друго не съществува. На самотен остров биха имали нужда само от любимия си човек.

П - Обичат лошите момчета, но не си правете прибързани заключения. Те обичат загадъчността и опасността, която се крие в една такава връзка. Загубят ли интерес - всичко е свършило

Р – Склонни са на компромиси, но не бива да забравяте, че и то има своите граници. Не се нуждаят от много и не обичат мъже, които парадират с възможностите си.

С - Тези дами са много искрени и обичат постоянно да се смеят. За тях щастието се крие в споделените моменти и копнеят за истинската любов.

Т - Магнетични и класни жени, които винаги приковават мъжките погледи, където и да се появят. Обожават флирта и са много самоуверени жени.

У – Обичат спокойствието и са моногамни жени. За тях е важно да се разбират с човека до себе си и не понасят агресивните хора.

Ф - Връзката с тях е трудна, но си заслужава. Никога няма да ви бъде скучно, тъй като в един момент са мили, а следващия избухват от нищото. Границата между любовта и омразата е тънка!

Х - Жените с тази буква са честни и имат вроден усет, който им помага да взимат правилните решения в любовта. Не поемат излишни рискове и преценяват внимателно ходовете си.

Ц – Вулкан от емоции. Средно положение няма и за нея ще бъдете или любовта на живота им или човек, който ненавижда.

Ш - Трудно може да бъде разбрана какво иска и какво търси от своя партньор. За нея важи с пълна сила правилото, че една жена просто трябва да я обичаш, а не да я разбираш!

Ю - Лесно се влюбват, но истината е, че ги е страх от обвързване. Поставят невидими стени, за да не бъдат наранени и понякога загърбват чувствата си, за си спестят разочарованието.

Я - Дръзки и смели. За тях няма утре и всичко се случва на мига. Не губят време, когато си харесат някого и са истински пожар в леглото. НЕ цепят басма на никого и казват това, което мислят.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес