Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Украсете дома си в това за МНОГО късмет

18 юли 2021, 11:00 часа

Има неща, които привличат късмет към нас, било то талисмани, които закачаме по себе си или из дома си, за да привличаме късмет към него.

Вижте кои предмети, може да използваме както за украса, така и за привличане на късмет и щастие в домовете си. 

Жълъди

Жълъдите са използвани още от времето на друидите, за да предпазват домовете си от гръм, подобно на дъбовете, по които растат. А вие може да напълните интересни буркани с жълъди и да ги подредите из къщата.

Нещата в дома ви, които издават, че сте бедни

Триъгълник

Триъгълникът е символ на раждане, зрялост и смърт, а също така формата разчупва вида на дома и добавя интересен акцент.

Бамбук

Подаряването И получаването на бамбук е символ на щастие и вечно приятелство. Според Фън Шуй, подобрявате енергията си чи, ако сложите бамбук на източната стена на дома си. 

Синьо око

Всички сме носили и носим гривни и огърлици със синьо око, които да ни пазят против уроки. Но също така можете да го закачите из дома си под формата на картини, висулки и малки украси по мебелите.

Вижте какво разкрива вашият дом за характера ви

Капан за сънища

Капанът за сънища е известен символ от много филми и сериали в последните години. Той е индиански и с него е известно, че индинаците управлявали кошмарите. Закача се на рамката на леглото над главата. 

Подкова

Най-извесният символ за късмет - подковата. Закача се на вратата, като може да е обърната както надолу, за да сипе късмет върху, който мине, така и нагоре, за да привлича късмета.

Монети

Като старата приказка: "Монети при монети отиват." Дръжте касичка или буркан с монети на видно място, за да привличат още повече пари.

раждане, зрялост и смърт
Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес