Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Удивителното около нас": Ето как да избягаш на тъщата и жената (ВИДЕО)

16 май 2017, 07:45 часа

Дават ли ти – вземай. Гонят ли те – бягай. Тази стара българска мъдрост е претворена по крайно любопитен и иновативен начин от поредния Facebook ентусиаст.

В своето видео, което можете да видите по-долу, „изобретателят“ споделя, че откритието му може да се ползва за успешно бягство от полицаи. Actualno.com обаче не насърчава такава, престъпно изглеждаща дейност, а сме сигурни, че въпросната техника може да се ползва и за много по-спешни случаи – например на гости идва тъщата или не сте напазарували точния прах за пране и жена ви иска да е сигурна, че никога вече няма да забравите името на перилното чудо, или съседът ви търси да си поговорите по мъжки, защото синът ви е имал практическо знаятие с дъщеря му на темата за птичките и пчеличките.

Готови сме да споделим и всяко читателско видео, което ни бъде пратено на редакционния ни имейл (editors@webground.bg), но САМО при следните условия: Името на автора на видеото, къде точно се развива действието и видеото да не е защитено от авторски права.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес