Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уау, слънчево затъмнение в Дева – ами сега?

13 септември 2015, 12:33 часа

И така, вече разбрахте, че днешното затъмнение е магическо. Нека да видим какви теми засяга то.

Първо, енергията се концентрира в знака на затъмнението – Дева, а това значи, че Девите ще усещат огромното налягане на средата и обстоятелствата и в най-добрия случай ще изпитат остро желание да започнат нещо съвсем ново или поне да припечелят двойно повече.

Това е в най-добрия случай. В НЕ най-добрия те ще засипят околните с всякаква дребна и безполезна работа в огромни количества – така, както само те умеят да го правят, както и да си намерят двадесет и две нелечими болести и да се окопаят още по-дълбоко в своите проблеми.

В противоположния знак – Риби, нещата ще са точно обратните. Те ще почувстват спадане на силите, вялост и апатия. И разбира се, никак няма да са им приятни дребнавите Деви, затова внимавайте в близките две седмици, когато решите да се приближавате към Рибите, които на свой ред може да ви засипят с купчина от вселенска мъка.

Другата двойка подвижни знаци – Стрелец и Близнаци – ще почувстват явно напрежение, недоволство от положението на нещата и спешна потребност да обвинят всички околни за всичките си неуспехи. Та в тоя ред на мисли и към тях подхождайте малко по-отдалече.

Ще им върви на Телци и Козирози – може да се каже, че те ще са галениците на съдбата и Вселената ще ги дари с енергия в излишък. Стига да има къде да я дянат – за мирни цели, разбира се! И естествено, Раци и Скорпиони също може да се облажат, но главното е да не проспиват възможностите, затова – да бъдат бдителни!

Овен и Лъв по-скоро няма да разбират всеобщите вълнения, понеже така или иначе винаги са на гребена на вълната, но Овните може да настъпят разни стари гребла, така че съветът за тях е само един – да не ги настъпват.

Водолеите могат и в бъдеще да продължат да си живеят спокойно в своята версия на реалността, да строят сложни мисъл-форми, паралелни Вселени и гениални идеи.

Но ето че Везните ги чака изненада, хайде да не казваме, че ще е много вълшебна, но ще е силно забележима. Тя може да е толкова вълнуваща, че Везните съвсем да си изгубят главите. Затова, Везни, бъдете внимателни! Не се хвърляйте с глава, сърце и прочие органи където ви попадне!

Днешното затъмнение засяга глобална 10-годишна програма по знака Дева, а това значи, че в този дом от хороскопа, в който при вас се намира този знак (както и важните планети и точки от наталната карта) в близките 10 години ви е гарантирана камара работа. Няма мърдане, така че примирете се и запретвайте ръкави.

Освен това сегашното затъмнение е един вид демоверсия на програмата, така да се каже.

В пълна сила програмата ще встъпи следващата година, когато ще има пръстеновидно слънчево затъмнение – датата е 1 септември 2016 година. Там вече изискванията ще са по-сериозни.

Какво да правите?

Това е вечният въпрос, на който обаче в дадената ситуация има отговор – НАБЛЮДАВАЙТЕ!

Какви теми сега при вас са се набелязали най-ярко? Търсите нова работа? Проблеми в отношенията? Желание да заминете през девет земи в десета?

Вгледайте се в събитията от последните три месеца и особено – от трите последни седмици. Това ще ви подскаже за какво да се готвите най-добре.

Това, което идва, го вземаме, което пълзи – го добутваме до изхода, това, което не върви изобщо – го оставяме на мира, тоест не му е времето и мястото.

Особено внимание обърнете на здравето – Девата е много подробна по тези въпроси, така че разумните диети, редовните физически натоварвания и здравият сън са най-добрите ни приятели.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес