Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това ще са НАЙ-ОПАСНИТЕ дни през 2022 година

19 декември 2021, 20:09 часа

2022 година се очертава да бъде наситена с много контрастни събития. Ако искаме да се чувстваме комфортно през всичките 12 месеца, трябва много добре да запомним някои дати и да сме подготвени за тях. Знайте, че това са само няколко дни от годината, но ако не действате разумно и предвидливо, може да загубите всичко, за което сте се трудили усърдно.

Търсите късмет през 2022? Ето кои са най-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ви дни според зодията! - част 2

Ето през кои дни от декември ни очакват негативни промени:

Затъмнения

Две слънчеви затъмнения се задават на 30 април и на 25 октомври. На 16 и 8 ноември ще има нови две затъмнения, но този път лунни. Те са по-опасни от слънчевите. Запомнете, че тези дни от годината ще са не малко опасни и неблагоприятни. Не е желателно да рискувате. Добре е да планирате всяка една ваша стъпка много внимателно.

Петък 13-и

През 2022 година петък 13 ще е само веднъж, през май месец. За да не ви се случват беди и нещастия, на този ден не е желателно да споделяте за плановете си на познати, приятели, а дори и на роднини. Според експертите на този ден човек не бива да влиза в никакви пререкания, защото най-малката дразга може да се превърне в сериозен проблем.

Ретроградни планети

4 са датите, на които Меркурий ще започне да се движи в обратна посока – 14 януари, 10 май, 10 септември и 29 декември. Не е препоръчително на тези ден да се правят сериозни инвестиции

Марс ще е ретрограден на 30 октомври, а Юпитер на 28 юли. На този ден хората най-вероятно ще загубят оптимизъм и мотивация.

На 5 юни Сатурн ще започне да се движи в обратна посока. На 24 август Уран ще е ретрограден. Много е важно да запомните тази дата и да се пазите от измамници. На 28 юни Нептун става ретрограден.

На 29 април Плутон ще стане ретрограден. Този ден ще е много опасен за активна дейност, както и стартирането на нови бизнес начинания. За предпочитане е да се отдадете на заслужена почивка релакс.

Запомнете тези дати и бъдете много внимателни!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес