Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са най-отмъстителните зодии

21 ноември 2020, 07:14 часа

Не всеки прощава лъжата. Но има зодии, които ще ви накарат горчиво да съжалявате, ако ги излъжете. Освен с изключителна отмъстителност, те се отличават и с проницателност. Много е трудно да ги излъжете, защото те усещат фалша и измамата от километри.

ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КАРИЕРИСТИ

Скорпион

Скорпионът има впечатляващата способност да разпознава лъжата почти безпогрешно. Той знае как да слуша събеседника си дълго време с най-невъзмутимото изражение на лицето. Трудно е да предположите какво точно мисли този знак. Скорпионът рядко разпитва, но това не му пречи да разкрие всяка интрига.

Той самият без много усилия успява да оплете околните в лъжите си, но успешно демонстрира, че не обича да лъже. Веднъж хванал събеседника си в измама, той завинаги променя отношението си към него и показва своята отмъстителност. Скорпионът не се спира пред нищо, докато не срине репутацията на човека, който си е позволил да го излъже.

Водолей

Благодарение на интелекта и удивителната си интуиция, Водолеят има способността да вижда това, което остава скрито за околните. Според астролозите, този знак с лекота влиза в ролята на Шерлок Холмс, за да разплете най-коварната лъжа.

Външно Водолеят демонстрира безразличие към лъжата, но в ума му вече има план за отмъщение. Този знак умее да вбесява опонента си с язвителни забележки, принуждавайки го да разкрие тайните си. Водолеят знае как да накара измамника да излезе от зоната си на комфорт.

Рак

Представителите на зодия Рак са добре запознати с човешката психология и умело разобличават лъжата.

Подобно на Скорпионите, Раците не издават мислите си. Те спокойно изслушват събеседника си. Но в главата им вече има картина за лъжата, която се опитват да им представят.

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес