Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 5-те зодиакални знака, които не разбират от романтика

27 септември 2021, 09:59 часа

Случвало ли ви се е да подготвите романтична изненада на половинката си и да не получите очакваната реакция? Не се сърдете, тя просто може да не е толкова романтична като вас. Има и такива хора, които просто не разбират романтиката. Ето от кои 5 зодии са те.

Козирог – те са много консервативни личности, които са далеч от романтици. Изобщо не се замислят за подарък на половинката си, по-вероятно е просто да дадат пари или да я питат какво иска и да го вземат. Те са практици, които биха ви приготвили вкусна вечеря, но без свещи и розови листа. За тях е важно да бъдат със своята половинката, а романтиката остава някъде на заден план.

Овен – първичен и страстен, но когато стане въпрос за романтиката, въобще не го търсете. Не горят от желание да организират големи изненади и романтични жестове като по филмите. Същото е и ако се опитват да зарадвате тях – по-скоро им подарете преживяване или нещо, което досега не са пробвали и което ще им остане спомен. Овенът обича милите жестове, които са изцяло по концепция на половинката им.

Водолей – наречете ги луди, мечтатели, с богато въображение и креативност, но не и романтици. Ако някой им направи изненада тип романтичен филм, те по-скоро ще се засмеят, отколкото да заплачат от щастие. Не се учудвайте, ако след това дълго се шегуват с вас за постъпката ви. Те не се впечатляват от обичайните романтични жестове, така че просто не се хабете с това.

Дева – определено се разчувстват при вида на букет цветя, плюшено мече или друг мил жест на романтика, но те не са от хората, за които е типично да правят такива. За тях перфектната вечер е тази у дома с любимия. Освен това от тях няма да чуете комплименти. Смятат, че показват с държанието си, че сте важни за тях. Ако им предложите нещо интересно, определено бихте ги впечатлили, но не и с нещо традиционно или консервативно.

Близнаци – те могат да обичат и да го показват, но не очаквайте от тях големи романтични изненади, обяснения в любов и т.н. Те показват чувствата си малко сухо и твърде спокойно. Не влагат много емоции, но това не означава, че не ги чувстват. Трудно им е да се изразяват в това отношение, така че не ги съдете. Просто трябва да свикнете с това, ако искате да бъдете с тях. Освен това, ако опитат да направят нещо романтично, то често ще завърши комично или ще се обърка по някакъв начин.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес