Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 5 – те женски имена с най-силна ЕНЕРГИЯ

01 ноември 2021, 17:56 часа

Знаете, че когато се срещате с непознат човек, първото, което научавате за него, е името му. То е едно от нещата, с които ни помнят през годините.

Някои имена са по-лесни за запомняне от други. Те успяват да направят и по-силно първо впечатление. Освен това носят и по-силен заряд. Благодарение на тях притежателят им се чувства с по-силна енергия от останалите.

Ето кои са 5 –те женски имена, които имат по-силна енергия от всички други:

• Ирина;

Едно много красиво име, което на древногръцки означава „мир”. Жените, които носят това име, са хора, на които винаги можете да разчитате в трудни моменти. Те ще ви помогнат, без дори да се замислят. Верни брачни партньори са и никога няма да ви предадат. Ако носите това име, трябва да се чувствате истински късметлии, че вашите родители са ви го избрали.

• Александра;

Почти всяко едно име, което започва с буквата „А” има свой положителен заряд. Александра обаче се откроява от всички останали. Това са все жени, които не се спират пред нищо, ако искат да постигнат някоя своя цел в живота. Те са истински безстрашни и са готови да се борят докрай.

Тези 5 женски български имена отново заслужават да са на мода

• Виктория;

Дамите, които носят името Виктория, могат да се чувстват като победителки. Винаги ще се справят с трудностите, които съдбата им приготвя и никога няма да направят крачка назад. Те са добри и верни приятели.

• Анна;

Жените с това име никога не остават незабелязани. Те са изключително интелигентни личности и с благ характер. Друга отличителна черта е красотата им.

• Екатерина.

Това е последното име в списъка ни. Подобно на дамите, носещи името Анна, жената Екатерина винаги прави добро впечатление. Тя няма да наругае, нито ще нарани чувствата на човек, ако не бива сериозно засегната и накърнена. Името Екатерина означава „чистота” .

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес