Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 3 – те зодии, за които седмицата ще бъде отрупана с предизвикателства

07 февруари 2022, 14:45 часа

През новата седмица три от зодиите ще бъдат изправени пред куп предизвикателства. Нямаме търпение да споделим с вас прогнозите на астролозите, свързани с това кои ще са онези 3 зодии, на които им предстои една много динамична седмица.

Ето ги и тях:

Близнаци

През тази седмица е много вероятно представителите на зодията да осъзнат, че ги е грижа за нещо конкретно, на което по-рано не са обръщали такова голямо внимание. Добре е обаче тази зодия да успее да съхрани своите емоции и да не изразходва чак толкова енергия. Не бива Близнаците да позволяват границите да се размиват, защото след това ще им бъде трудно да ги възстановят.

Тези ЗОДИИ просто нямат никакъв шанс да бъдат двойка

Рак

Не е изключено във връзката на Рака да се появят известни пукнатини, които да не личат на пръв поглед, но всъщност именно те да се превръщат в предпоставка за скандали и други неприятни спречквания с половинката. Възможно е през новата седмица представителите на зодията да открият истина, която по-рано не са забелязвали. Важно е Раците да започнат да работят по проблемите, ако не искат съвсем скоро да останат сами.

Козирог

През новата седмица на Козирога може да му се наложи да се примири с някои от най-дълбоките си страхове. Не е изключено изведнъж мислите в главата да станат негативни, а това пряко да рефлектира на самочувствието на горделивия и независим Козирог.

Много е важно представителите на зодията да се научат да игнорират тези страхове и най-накрая да осъзнаят, че те не са фактор в живота им.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес