Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОП 4 зодии, чиито отношения ще доведат до неприятности

29 януари 2022, 12:18 часа

Срещата на тези двойки им обещава нещастие и болезнена раздяла в бъдеще.

Те са несъвместими помежду си. За тях астролозите ни информират, че срещата на тези представители обещава нещастие и болезнена раздяла в бъдеще. Такива тандеми могат да се превърнат в истинско бедствие в личния ви живот. Кои са те, вижте сега:

Овен и Водолей

Тези зодии са точно противоположни и няма да могат да се разбират заедно. Водолеят обича премерения живот. Той, като никой друг, цени личното пространство, свободата и не е готов да постави семейството на първо място.

Овенът, напротив е много активен и семейството е изключително важно за него. Представителят на тази зодия очаква вярност и преданост от партньора си. Водолеят не е в състояние да даде това. Романът се превръща във взаимно унищожение.

Лъв и Телец

Два горещи, страстни и импулсивни знака. Връзката им може да се сравни с пожар. И колкото е по-силна, толкова по-бързо изгаря любовта. Скоро тя се превръща в скандали и взаимни ултиматуми.

Опасността от връзката между Телец и Лъв е, че в бъдеще те няма да могат да живеят един без друг, но е и невъзможно да живеят заедно. Раздялата обещава да бъде болезнена и изпълнена с взаимна омраза.

Скорпион и Водолей

Друг знак, с който Водолеят не се разбира. Това е Скорпионът и това се дължи на различен поглед на двете одии, върху живота. Водолеят е романтичен и креативен. Скорпионът е прагматик и изисква партньорът да показва същото качество, което дразни Водолея.

Краят на подобни връзки обикновено идва години по-късно. Тези години, обаче се превръщат в постоянно дърпане на одеялото и не са лесни, за никой от двамата.

Козирог и Риби

Подобна ситуация: Рибите са романтични, Козирозите са практични. Някои са в облаците, други правят кариера. Въпреки, че и двата знака имат дял от комерсиалност. Козирогът отделя цялото внимание на работата си. За Рибите работата е също номер 1, партньорът е на второ място. След няколко години такъв брак съпрузите се оказват да съжителстват един с друг.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес