Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОП 3 тенденции за тази пролет

23 февруари 2021, 12:17 часа

Тази пролет, както всяка друга, няколко облекла ще са на почит и ще бъдат предпочитани пред останалите.

Всяка себеуважаваща се личност се вълнува горещо от това какви ще бъдат тенденциите за предстоящите месеци.

Решихме да надникнем зад кулисите на модните брандове и да разберем какво всъщност предстои да се появи на витрините на луксозните бутикови магазини.

Връщат ли се на мода ръкавиците

Затаете дъх, защото след секунди ще узнаете на какво да заложите, освежавайки гардероба си, така че да бъдете в крак с новостите.

Тренч в жълто или сиво

Както вече сте узнали, жълтият и сивият цвят ще бъдат сред предпочитаните от великите модни дизайнери. Очертава се те да боравят отлично с тях, както и да ги комбинират по магичен начин.

Много скоро на пазара ще се появят великолепни тренчове и сака, по които дамите тотално ще полудеят. Представете си върху вас да се излива онзи магичен лимонов цвят и да покрива цялото ви тяло. Страхотно е, нали?! Истинска награда за модерните жени и онези, които държат на това винаги да изглеждат по ослепителен начин.

На каква офис визия залага всяка от зодиите?

Плисирани поли

Очаква се полите да бъдат черешката на тортата не само през пролетта, но и през останалите сезони през 2021 – ва година. Те ще се предлагат в нежни и бонбонени цветове, но като че ли най-главозамайващи предстои да бъдат моделите в златисти и сребристи нюанси.

Освен, че позволяват да бъдат съчетани със спортни и елегантни обувки, то тези поли, по свой си начин, успяват да изваят женствеността и да освежат настроението и самочувствието на дамите.

Малки чантички

Много от нежните създания не са почитателки на малките аксесоари, тъй като ги приемат за не толкова практични. Тази пролет обаче е време да променят възгледите си, тъй като тези малки бижута ще се предлагат в нестандартни форми и цветове, на които почти нито една жена няма да може да устои.

Поглезете се с нещо цветно, атрактивно и модерно!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес