Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ 3 на двойките в зодиака, в които жената доминира

03 февруари 2022, 10:10 часа

Въпреки че жените са тези, които трябва да са по-слаби и уязвими, често именно те доминират във връзките си с мъжете. Според астролозите всичко това зависи от зодията. Ето кои са двойките в зодиака, в които жената доминира.

Жена Овен и мъж Телец

Мъжът Телец уважава патриархалните принципи и изгражда семейство според тях. Но жената Овен не се задоволява с ролята в сянка. Свикнала да бъде първа във всичко, тя винаги ще иска да е на пиедестал. Единствено любовта е в състояние да я откаже от нейното желание да доминира. Но за съжаление това продължава за кратко.

Жена Лъв и мъж Везни

С присъщото си желание да доминира, жената Лъв прави всичко възможно да изтъкне своето превъзходство пред мъжа Везни. Тя често си мисли, че той не я разбира и се оказва напълно права. Везните ценят равенството и винаги напомнят на половинката за важността на партньорството им.

Докато Лъвовете поемат инициативата в свои ръце, търпението на Везните постепенно започва да се изчерпва.

Жена Телец и мъж Дева

Този съюз изглежда силен, но е придружен от битката за лидерската позиция. Жена Телец не е склонна да отстъпи. Единствено мъжът Дева може да устои на нейната упоритост. Той е готов да спори с нея до припадък. Но в крайна сметка благодарение на своята хитрост, жената Телец успява да излезе победител от тази битка.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес