Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Токсичните хора, от които трябва да се отървете тази година, според зодията ви

04 февруари 2021, 13:53 часа

Токсичните хора нямат място в живота ни. Ето кои са те за отделните знаци:

Овен

Всеки, който се опитва да потуши огъня ви, пренебрегвайки вашите постижения, за да извлече полза от това, трябва да остане в миналото. Кажете му сбогом или просто си тръгнете.

Телец

Насладете се на уюта на вашия дом, отворете вратите му за гости, скъпи на сърцето ви. Не допускайте в него токсични хора, които ще се опитат да ви насърчат да се придържате към техния график.

Близнаци

Тази година Близнаците ще станат по-силни и ще променят живота си към по-добро. Определено ще разберат с кого трябва да прекъснат отношенията си.

Рак 

Хората, които са важни за вас, ще забележат вашата любов и внимание към детайлите. Ако някой в ​​живота ви не разбира колко давате за него, пренасочете грижите си към тези, които ги заслужават.

Лъв

Хората, които не се интересуват от вашата гледна точка, ще ви принудят да се защитите от тях. По-добре е да се сбогувате с тези личности.

Дева 

Всеки, който е впечатлен от работата ви, ще оцени вашите качества. Отървете се от мързелите хора. 

Везни

Егоистични личности ще се опитат да прекъснат отношенията ви с хората, които обичате и единствено ще унищожат баланса, който създавате.

Скорпион

Докато вашата естествена харизма е предимство, токсичният човек ще ви завижда заради своята непълноценност и несигурност. Ако не можете да го убедите да бъде по-отворен, по-добре не прекарвайте повече време с него.

Стрелец

Поддържайте жаждата си за приключения жива и не позволявайте на осъдителните личности да ви критикуват. Прогонете от живота си хората, които ви потискат.

Козирог

Тази година ще пожънете плодовете от усилията си, докато се освобождавате от токсичните хора, които ви обвиняват за собствените си грешки. 

Водолей

Не позволявайте на скептиците да проектират личната си несигурност върху вас - време е да направите скок и да промените нещо в живота си.

Риби

Чувствителните Риби ще усетят съпричастния ефект на управляващата ги планета Нептун тази година. Изхвърлете от живота си манипулаторите, които използват състраданието ви за лична изгода.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес