Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези зодии по-скоро биха предали себе си, отколкото човека, когото обичат

13 май 2024, 18:24 часа

Лоялността е едно от най-ценните човешки качества. И тази черта може да се основава на астрологичния ви знак, казват астролозите.

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 13 - 19 2024

Днес ви представяме 5-те най-лоялни зодии:

Лъв

Ако някога сте били на парти с Лъв, тогава знаете, че той ще бъде първият на дансинга и ще се погрижи всички да се забавляват добре. Това е така не само защото обичат да се забавляват, но и защото обичат да виждат как другите се усмихват.

Винаги можете да разчитате, че Лъвът ще озари деня ви, дори и в най-мрачните ви периоди“, казва астрологът Тара Бенет.

Лъвове имат силен приятелски кръг и ще бъдат до вас във всички ситуации. Тяхната лоялност обаче не е "безусловна", предупреждава Бенет.

Те очакват непоколебима ангажираност в замяна.“

Скорпион

Този известен недоверчив и потаен знак е много избирателен за това къде дава своята лоялност.

Трябва да прескочите обръчите, за да влезете във вътрешния кръг на Скорпиона, но щом го направите – те са там за вас завинаги“, казва Бенет.

Те ценят лоялността преди всичко и не толерират предателство или злоупотреба с доверие. Така че, ако изневерите на Скорпион, очаквайте тяхната лоялност да изчезне веднага. Всъщност те ще стигнат дотам, че да ви тестват, за да се уверят, че заслужавате доверие.

Риби

За емпатичните Риби може да се каже, че са лоялни. Дълбоко чувствителни и интуитивни, те са склонни да усещат емоциите на другите като свои собствени.

Както обяснява Бенет: „Рибите мечтаят за свят, пълен с щастливи хора и те ще положат големи усилия, за да превърнат тази визия в реалност Предаването на приятел или любим човек би ги наранило толкова дълбоко, колкото и самите себе си“, отбелязва тя.

Можете да се доверите на Рибите без страх от осъждане и не се изненадвайте, ако са на вратата ви с кутия кърпички, преди да им кажете, че сте разстроени.

Вижте още: Тези зодии са любимците на всички

Телец

„Да, Телците са упорити, но това означава, че са стабилни“, Бенет отбелязва, че те са твърди в своите убеждения и лоялни към вътрешния си кръг.

Те са камък, на който можете да се облегнете и не се страхуват да свършат тежката работа във връзките“, обяснява тя.

Телците не създават връзки бързо, но когато го направят – те са в тях за дълго време, независимо дали са романтични или приятелски.

Този знак не е прибързан. Така че, когато всички останали са заети с драма и тривиални подробности, Телецът ще остане спокоен и ще ви преведе през бурята.

Козирог

Козирогът се управлява от Сатурн, планетата на отговорността и ангажираността, така че този практичен знак играе „по правилата“.

Въпреки че може да забележите тяхната лоялност най-много на работното място, Бенет казва, че лоялността към всички - от приятели и семейство до колеги е естествена за тях.

Един Козирог просто не би си помислил да забие нож в гърба на няколко или да изостави някого в момент на нужда“, добавя Бенет.

Вместо това ще запретнат ръкави и ще направят каквото трябва.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес