Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези зодиакални знаци имат пророчески способности!

29 август 2021, 13:30 часа

Дева

Това са едни от най-чувствителните зодии към вибрациите около нас и много често представителите на тази зодия предчувстват настъпването на събития, които могат да повлияят както на личния им живот, така и на живота на околните.

Това са най-късметлийските зодии през СЕПТЕМВРИ

Ето защо винаги трябва да вслушвате внимателно в думите им и да не пренебрегвате опитите им да ви предупредят или разубедят от нещо, защото те със сигурност ще ви предупредят, ако усетят подобни събития.

Стрелец

Те също като девите предсказват бъдещето, но по-рядко се сбъдва това, което говорят, затова и трябва да работят по-усилено. Понякога носят отрицателна енергия, въпреки честите им позитивни и весели настроения и са способни да наранят и обидят някой много.

Те винаги съжаляват след това, но обикновено реакцията им е била толкова остра и крайна, че съжаленията рядко вършат работа.

Децата на тези двойки ЗОДИИ, ще станат много успешни

Скорпион

Скорпионите могат спокойно да бъдат наречени вещици, тъй като те не просто виждат бъдещето, но и успяват да го формират според собствените си желания и мечти.

Те могат да раздават и енергийни подаръци на хората около тях - както положителни, така и негативни. 

Внимавайте със скорпионите - ако се скарате с тях, вие може да се почувствате зле, но те няма да изпитат и едно угризение на съвеста.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес