Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии ще имат купища неприятности до края на 2022 година

23 август 2022, 08:08 часа

Време е да научите кои са зодиите, на които няма да им върви особено в работата, в любовта и в отношенията с околните. До края на годината е препоръчително да бъдат колкото се може по-сдържани и да не навлизат в излишни конфликти.

Ето ги и тях:

Стрелец

И сами знаете, че е трудно да възпитавате тази зодия. Наумят ли си нещо Стрелците, не може да ги разубедите. Добре е обаче до края на 2022 година представителите на този знак да внимават много с хората на работното си място.

Предстои им да попаднат в интриги, от които може и да им е трудно да се измъкнат. Трябва да са наистина много внимателни, ако не искат да си навлекат сериозни неприятности.

Тези 3 зодии ги очакват неуспехи през август 2022

Овен

Втората зодия, на която няма да й върви до края на годината. При Овните проблемите и неприятностите ще са основно свързани с отношенията с половинката. Не е изключено някои от представителите на тази зодия да преминат през раздяла, а дори и развод.

Тези 3 зодии ще имат луд късмет в началото на СЕПТЕМВРИ

Скорпион

Последната зодия, която също ще има неприятности до края на годината. При Скорпионите е възможно това да е свързано с бизнес начинанията. От представителите на тази зодия се изисква да мислят разумно, ако не искат да си навлекат още неприятности и да потънат в дългове.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес