Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 11 ситуации показват, че душите на починали близки искат да се свържат с вас

17 май 2024, 12:11 часа

Медиумите по цял свят твърдят, че умира само физическото тяло: душите продължават да съществуват, само че в друго измерение. Това означава, че те запазват паметта си и продължават да наблюдават близките си и да изразяват любовта си. Понякога по много двусмислен начин. Тези 11 ситуации показват, че душите на починали близки искат да се свържат с вас.

Засилени чувства

Когато духовете на мъртвите искат да ни кажат нещо, тялото ни сякаш се настройва да приема сигнали - и сетивното ни възприятие се засилва.

Чуваме познати интонации в чуждия глас, чувстваме, че някой ни докосва, или внезапно долавяме в устата си вкуса на ястие, което някога сме яли заедно с човек, отишъл на онзи свят. А също така по специален начин възприемаме миризмите.

Компулсивни миризми

Комуникацията чрез миризми е един от най-разпространените начини за изпращане на сигнал до човек от другия свят. По правило това се изразява в това, че започваме да усещаме странни миризми.

Това може да бъде парфюм, който починалият човек е обичал да използва, или друг аромат, който силно свързвате с него или нея. Например сладко от ягоди, което баба ви е обичала да прави.

Миди

В езотеричната общност мидите се смятат за своеобразен знак - предупреждение, че мъртвите искат да говорят с вас. Затова, ако често срещате мидички, приемете ги като подарък от починалите си близки. И се опитайте да почувствате, че някой от тях в момента може да е много близък.

Между другото, подобна роля играят и монетите: ако постоянно получавате дребни пари, това означава, че душата на някой от вашите близки невидимо присъства някъде наблизо.

Какво означават сънищата с починали

Смущения в електрониката

Не можете да настроите приемника си на правилната вълна? Уредите ви внезапно се включват, изключват или рестартират? Или часовникът продължава да показва едно и също време или повтарящи се числа?

Най-вероятно електрониката "усеща" присъствието на други енергийни честоти, които могат да идват от извънземни същности. Вслушвайте се в интуицията си, помнете сънищата си: може би те искат да се "свържат" с вас.

Сънища

Един от най-очевидните канали за комуникация с близките, които са отишли на онзи свят, е комуникацията в сънищата. Смята се, че през нощта на духовете им е по-лесно да се свържат със света на живите, отколкото през деня.

Затова не пренебрегвайте значими сънища, в които виждате мъртвите - най-вероятно по този начин те са ви оставили послание, което трябва да бъде разшифровано.

Спрелият часовник

Ако внезапно в дома ви спре механичен часовник, спомнете си времето, в което са починали близките ви.

Ако то съвпада с това, което показва циферблатът, това означава, че за вас е подготвена информация от отвъдното.

Нещата не са на мястото си

Не се плашете, ако забележите, че някой системно пренарежда предметите в къщата, сякаш нарочно. Вероятно става дума за "подвижни" духове, които се опитват да се свържат с вас. Приемете този факт без страх и се опитайте да се настроите с тях на същата вълна, като дадете ясно да се разбере, че разпознавате присъствието им. И изчакайте следващите знаци.

Странна музика

Случва се човек навсякъде да започне да чува мелодия, която се смята за рядка (и която някой много е обичал). Стига се дори дотам, че радиостанциите започват произволно да включват тази или онази песен, която "преследва" слушателя честота след честота. Да - мъртвите могат да ни говорят по този начин.

Какво никога не трябва да се прави с вещите на починалия?

Чужди мисли

Ако започне да ви се струва, че някой буквално се е "свързал" с главата ви и е започнал да зарежда в нея несвойствени за вас мисли - може би така работят енергийните въплъщения на починали души, които искат да ви кажат нещо важно. Вслушайте се в "монолозите" и се опитайте да разшифровате сигнала, изпратен ви от другия свят.

Животни

Когато душата на починалия посети нашия свят, това не може да остане незабелязано от животните. Домашните любимци започват да се държат странно, а дивите животни, пеперудите и птиците изведнъж излизат от скривалищата си и се появяват на мястото, с което е бил свързан починалият.

Носталгия

Внезапното и непреодолимо желание да облечете предмет, оставен от починалия, или да се отдадете на спомени и да прелистите албум със снимки, е ясен сигнал, че духът му иска да се свърже с вас.

Ако се отворите за това, ще получите допълнителни знаци. Например, ако внезапно ви обземе чувство на спокойствие и комфорт, това означава, че вашият любим човек е искал да ви напомни, че всичко е наред, и да изрази любовта си.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес