Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тази влюбена двойка ще разбие всичките ви стереотипи

28 септември 2017, 17:39 часа

Социалните мрежи са пълни с еднакви идеални образи, минали през множество филтри, за да създадат усещането за перфектност. Тази двойка се отличава от всичко, което сме свикнали да виждаме онлайн.

Снимките на Стефани и Арин, заснети от Бриа Тери, предизвикаха противоречиви реакции, когато бяха публикувани във Facebook страницата на фотографката.

Двойката се сгодила този февруари и решила да отбележи този хубав повод, като позира за чувствена и провокативна фотосесия. Кадрите са направени в Тексас и вече имат над 60 000 харесвания и повече от 80 000 споделяния. Причината? Фотосесията показва една щастлива и влюбена двойка, която е захвърлила дрехите и се е отдала единствено на любовта си.

Повечето потребители коментират, че Стефани и Арън се прекрасни и си личи тяхната химия, страст и силни чувства, а също така ги поздравяват за смелостта да заснемат тази фотосесия.

Стефани винаги е имала проблеми с възприемането на по-пълното си тяло. "Помня как в училище се гледах в огледалото и се чудех защо коремът ми не изглежда по начина, по който трябва", каза тя пред HuffPost.

"През годините приех мисълта, че винаги ще бъда смятана за плюс сайз. Но тази фотосесия най-после ми даде възможността да се изправя през общественото и да видя какво ще последва от това. Честно, никога не съм се чувствала по-привлекателна. Първоначално, когато видях снимките, бях шокирана. Изглеждам толкова влюбена и уверена. Всеки човек трябва да може да се види по този начин. Това наистина ти отваря очите", сподели бъдещата младоженка.

Фотосесията на двойката - вижте ТУК!

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес