Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Със сигурност е женен: 5 знака ще ви посочат истината

03 август 2022, 20:05 часа

Възможно ли е да се разкрие измамата на женен мъж? Има ли други признаци освен брачната халка, по които да разберете семейното положение на човека, с когото сте се запознали. В сляпото си желание да притежават някого, хората могат да направят чудеса по отношение на маскировката.

1. Той изчезва за празниците

Ако господинът изчезне по празници или почивни дни, тогава най-вероятно той е женен. Най-често ще се чуят извинения за болест на близък роднина, пристигане на далечен приятел или повреда на важна техника.

Най-честите причини за изневяра

2. Той не е в социалните мрежи

Най-вероятно е малко вероятно да намерите женен мъж в социалната мрежа. Дори за работа измамникът няма да използва лична страница. На въпроси относно профила в интернет ще отговаря уклончиво или ще изразява недоверие към подобни неща.

3. Моли да не получава подаръци

Кавалерът твърдо отказва всякакви подаръци. Дори за рожден ден той ще предпочете елитен алкохол или сладкиши. Ако мъжът е женен, тогава ще му бъде трудно да обясни появата на някои нови неща. Следователно отказът от подаръци е сигурен знак за женен джентълмен.

4. Няма приятели

Дори след дълъг разговор жената осъзнава, че не е добре запозната със средата на партньора си. Мъжът казва, че няма време за приятели. Близките приятели живеят някъде много далеч и цялата комуникация с външния свят се свежда изключително до работни моменти.

Неща, които трябва да направите, преди да простите изневяра

5. Не казва името ти

Най-вероятно дамата няма да чуе името си от устните на господина. Най-често женените мъже внимават да се обръщат към тайните си любовници по име. Защото има възможност неволно да го изрече по-късно пред жена си. Такъв мъж ще нарече приятелката си слънце, зайче, сладурче или скъпа.

6. Обажда се само от работа и не говори по телефона пред вас

Мъжът ще се опита да се обади или от работа, или докато е в кола или друг транспорт. Той никога няма да се обади от вкъщи или късно през нощта, ако работата му не е свързана с такъв график. Той също няма да получава обаждания, ще върне обаждане след дълго време. И ако някой много упорито се обади по време на срещата, тогава той определено ще се отдръпне, за да отговори. Най-вероятно това ще бъде обаждане от жена му, което той не може да нулира.

Най-сигурният начин да установите състоянието на любимия човек е да погледнете документите му. Изключително трудно е да направите това, без да бъдете забелязани. Но ако си поставите за цел, тогава всичко е възможно. Въпреки че напоследък предприемчивите ухажори могат да загубят документите си.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес