Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стъпки за организиране на романтична вечеря

19 юли 2021, 20:47 часа

Самите ние можем да организираме романтична вечеря за човека когото обичаме и да го оставим изненадан, ако вземем предвид някои подробности, така че всичко да се превърне в една незабравима вечер.

Има много идеи, които са лесни за прилагане и които ще добавят необходимото романтично докосване.

Преди да разгледаме тези идеи, можем да обобщим някои, които биха били основни и които ще ви позволят да създадете най-добрата романтична атмосфера.

- Изберете спално бельо и прибори за хранене, които са специални

- Заложете на простотата, така че всичко да е по-интимно

- Поставете хубав централен елемент или ако не успеете, няколко свещи

- Ако изберете свещи, те трябва да бъдат нито много малки, нито много големи

- Поставете няколко венчелистчета на масата (не е нужно да са твърде много),

ИЗБОР НА НАЙ-ДОБРАТА ПОКРИВКА

Важно е да украсим масата или да предоставим подробности които да показват, че това е специална вечеря, а не такава като всеки ден.

По този начин можем да изберем да закупим покривка, която е нова и която също има цвят към който се отнасяме като любов и разбира се, трябва да споменем червено или бяло с червени салфетки.

Идея, която ви даваме и която може да ви свърши работа е да вземете стихотворение, което ви харесва или да измислите някои стихове и да ги запишете на салфетка . Когато вашият партньор седне на масата, вие го помолете да сложи салфетката в скута си, за да започне вечерята и тогава той ще открие вашата декларация за любов .

ЛЮБОВНО ПИСМО

Започването на романтична вечер с любовно писмо е едно от най-красивите екзалтации на чувствата ви. Това е толкова просто, колкото да вземете лист хартия и да напишете това, което чувствате към другия човек, тоест да покажете най-дълбоките си чувства и да не се страхувате да го направите. Можете да оставите това любовно писмо между чинията и една от чашите и да го накарате да го прочете на глас или да му го дадете, когато пристигне десертът. Оставяме това на вашия избор.

АМБИЕНТАЛНА МУЗИКА

И накрая трябва да споменем нещо, което никога не може да липсва и ще  предаде атмосфера на романтична вечеря, като например музиката. Тя трябва да е мека или пък изберете певец който харесвате, но без да надвишава децибелите. 

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес