Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стартира най-голямата агенция за артистичен мениджмънт

05 февруари 2013, 17:24 часа

Със специална пресконференция в клуб „Студио 5” днес бе даден официално стартът на най-голямата агенция за артистичен мениджмънт в България – Top Artists Agency.

На събитието с водещ Мартин Захариев присъстваха около 30 артисти, подписали вече ексклузивни договори с агенцията, между които Мария Илиева, D2, Хилда Казасян, Димитър Рачков, Васил-Василев – Зуека, Gravity Co, Група Диана Експрес, Мария Игнатова, Николай Урумов,Дани Милев,Roots Rocket Band и др.

Дейността на агенцията бе представена по атрактивен мултимедиен начин от Магърдич Халваджиян и Атанас Янкулов, oбединили усилията си в създаването на тази компания по модел на водещи световни образци в импресарската дейност.

Основните цели на Top Artists Agency са както обслужване и обгрижване таланта и изявите на артистите от родната музикална, театрална, телевизионна и арт сцена, така и предоставяне на качествени услуги от цялата гама на събитийния мениджмънт.

Всички присъстващи на събитието се обединиха около виждането, че следвайки този модел, артистите и агенцията заедно ще извървят пътя към възраждане на интереса към  българската култура и изкуство  и ще възвърнат трайното присъствие в публичното пространство  на стойностните образци на българската музика.

Точно в тази насока са и планираните в близко бъдеще от агенцията значими инициативи, които бяха споделени на финала: BG TOP LIFE - годишни награди за лайф музика; провеждане на ежегодни етно и денс фестивали, продуциране на музикални телевизионни предавания.

Редактор: Пламен Георгиев

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес