Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сложите ли в джоба си това, няма да се отървете от ПАРИ

02 юли 2021, 18:16 часа

Всеки от нас се стреми към това един ден да има достатъчно средства, за да може да живее по-добре и да се глези от време на време. Лошото е, че повечето граждани живеят с оскъден бюджет и разходите им се оказват повече, отколкото приходите.

Някои хора решават да пробват късмета си, като често пъти пускат тото фиш. Други обаче са привърженици на всички онези народни поверия, за които се смята, че имат особена енергия и привличат пари и късмет. Дали наистина е така, могат да кажат единствено онези хора, които вярват в тяхната сила.

Ако сложите джинджифил в джоба си, гответе се за много ПАРИ

Това вярване е разпространено още от древността. Хората са били твърдо убедени в това, че джинджифилът е магическо растение, притежаващо особена сила.

Освен за настинки, те са го ползвали и като магически инструмент, за да се доближат по-скоро до целите, които сами са си поставяли.

Смятали са също, че коренът е способен да върне хармонията в семейството и да ни накара да бъдем много по-решителни и целеустремени.

Освен корен, може да се носи и прах от растението. Добре би било обаче преди това да се увие в подходяща хартия или найлонова торбичка, така че да не ни изцапа дрехите.

Най-важно е обаче да вярвате в късмета си и да сте сигурни, че ако човек силно мечтае за нещо конкретно, то рано или късно се сбъдва!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес