Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сладки устни: ТОП 5 на зодиите, които се целуват най-добре

03 август 2023, 08:08 часа

Чакането на първата целувка е по-вълнуващо и приятно от самата целувка. Жестоката истина на живота! За да ви е малко по-лесно да предвидите как ще премине дългоочакваният момент - страстно и незабравимо или просто мокро и несигурно - астролозите са подготвили списък с най-добрите представители на зодиакалния кръг по този въпрос.

Лъв

Собственикът на титлата "Най-сладките устни" определено е Лъвът. Целувката му ще ви отведе до облаците и ще ви накара да забравите за всички, които сте целували преди. Страстната природа на Лъва, който знае собствената си стойност, разбира своята сексуалност и привлекателност - идеалната рецепта за първа среща! Затворете очи и се забавлявайте!

Още: Създадоха устройство за предаване на целувки по интернет (ВИДЕО)

Дева

Девите са много двусмислени и многостранни, те могат да бъдат едновременно горещи любовници и трогателни романтици. Тези момчета умело съчетават грубата категоричност с нежност и точност, подсъзнателно усещат точния момент. Първата целувка ще е като по филмите – идеална.

Скорпион

Представителите на тази зодия са самата страст. Те пламват с чувствата си моментално и толкова ярко, че тази симпатия е невъзможно да не се забележи. И вече има обект на желание реципрочно, той буквално ще падне в кратера на вулкан. В добър смисъл! Целувката ще бъде невероятно гореща!

Още: Петте най-запомнящи се целувки в киното (ВИДЕО)

Овен

Овенът е солидна зодия, която внимателно се подготвя за всичко. Дори и за целувка. Без спонтанност! Само точен план за действие, проверен от години практика, който работи всеки път. Овенът ще си играе с вас, ще ви запали и ще ви даде впечатления, които ще се помнят дълго време.

Рак

Раците обичат да се целуват и се отдават на това занимание искрено и с ентусиазъм. Представителите на тази зодия също са достатъчно смели, за да започнат интимност, те няма да чакат, докато обектът на страстта „узрее“, пише cluber.com.ua. Първото докосване на устните, ако Ракът е до вас, ще бъде красиво, вълнуващо, вълнуващо. Направо неудържимо.

Сигурно вече сте се сетили за някои хора от обкръжението си.

Още: Как се целуват представителите на всяка зодия?

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес