Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скоро ще излезе цялата истина за Шумахер

18 август 2021, 13:17 часа

На 15 септември по Нетфликс ще бъде пуснат документален филм за Михаел Шумахер, който неколкократно бе забавян заради различни проблеми. Той е създаден изцяло с подкрепата на семейството му. В лентата има интервюта с децата на седемкратния световен шампион, с Жан Тод и редица други хора от света на Формула 1.

„Корина Шумахер искаше да направим истинско повествование. Да покажем Михаел такъв, какъвто е – с всичките му добри и лоши моменти, без никакво замазване. Изключително вдъхновяваща жена, която остави дълготрайни впечатления у всички ни“, заяви режисьорката на филма Ванеса Нокер.

Михаел Шумахер се бори в момента с последиците от инцидента, при който удари лошо главата си преди повече от 7 години, сподели през седмицата Жан Тод. Президентът на ФИА разказа пред немския вестник Билд, че надеждата е за подобрение в състоянието на бившия пилот, макар да не разкри подробности какво точно е положението при Шумахер.

„Изкарах много време с Корина от инцидента на Михаел на 29 декември 2013 г. Тя е невероятна жена и управлява семейството. Не очакваше такова нещо… Случи се внезапно и просто нямаше избор. Но се справя много добре. Аз ѝ вярвам, тя ми има доверие.“, сподели Жан Тод

„Благодарение работата на лекарите и съдействието на Корина, която искаше той да оцелее, Михаел е жив, но с последствия. И сега се борят с това. Надяваме се нещата бавно, но сигурно да се подобрят“, завърши той.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес