Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Щастливо облекло: Какво да облечем за Нова година на Черния заек 2023?

22 декември 2022, 19:50 часа

Пухкавият и мирен символ на идващата 2023 г. е аристократично и сдържано животно. Характеризира се с гъвкавост, проницателност, доброта и увереност. Именно тези качества трябва да бъдат решаващи при избора на тоалет за празненство за Нова година.

Нова година 2023: Любимите цветове на заека

Цветът е в основата на всички стилни решения. При избора на палитра за новогодишни дрехи Черният заек практически не създава ограничения. Предпочита основни цветове, естествени нюанси и меки полутонове. Цветът на символа на годината и неговите елементи е черен и син.

Дрехи за жена

Заекът избира комфорт и естественост. Следователно облеклото за Нова година трябва да е удобно, но не просто, без излишен патос и сложни декорации. Моделите, изработени от естествени, леки и падащи материи, трябва да бъдат съобразени с фигурата, за да подчертаят ефективно цялото достойнство и женственост на силуета.

20 оригинални и запомнящи се пожелания за Нова Година

Дрехи за мъж

За силната половина се препоръчва да се обърне внимание на висококачествени, добре скроени дрехи за Нова година.

Мъжете могат да носят костюм с панталон в тъмносиньо или черно. Подходящи са също панталони с риза или дори дънки със синя, тъмносиня или светла пастелна риза. Всички дрехи трябва да са нови. Това е много, много важно. Така че е по-добре да подготвите облекло за себе си предварително.

Прическа

Празничният стил не е необходимо да бъде сложен и претоварен с декорации. Събирането на косата на стегната опашка или строг кок също не е препоръчително. По-добре е за Нова година да е мека вълна или еластични къдрици.

Кои зодии ще се подмладят през Новата година

Грим

Черният заек е аристократ, който предпочита умереността и чистотата. В грима е желателно да се съсредоточите върху очите и здравословното състояние на кожата. Затова е по-добре да поставите плътна основа обратно в козметичната чанта. Червило, гланц за устни вземете телесни, нежни тонове. Но ако искате по-ярък акцент, това също е допустимо.

Маникюр

Дизайнът на ноктите, приятен за Черния воден заек, не ограничава полета на фантазията.

Щастливата палитра е многолика и неограничена. С едно малко изключение: табуто в новогодишната нощ 2023 е бялото и тъмно жълтото. В празничен маникюр, пайети, кристали, стилни стикери ще изглеждат хармонично. За момичета, които предпочитат да носят къса дължина, лаконичните модели са подходящи за посрещане на основната нощ на годината.

Зодиите, които неочаквано ще получат голяма сума пари точно преди Нова година

Украса за Нова година 2023

Можете да придадете завършеност на тоалета с помощта на бижута. Астролозите съветват да празнувате Новата година на Черния заек в изискани аксесоари от благородни метали. Но тук има важен момент: по-добре е да отложите изкуствено метализираните бижута за друга вечер - Нова година 2023 не е подходяща за тях.

Любителите на кожи трябва да бъдат внимателни. Естествената, особено лисича кожа, може да изплаши косматия покровител на годината. Аксесоарите от изкуствена кожа могат да бъдат правилното и стилно решение. Те ще допаднат на аристократичната природа на Заека.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес