Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Само за жени: Как да се превърнете в най-доброто гадже, което някога е имал

12 октомври 2015, 21:25 часа

Мили дами, ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се превърнете в най-якото гадже.

1. Казвайте каквото мислите.

Не е нужно да бъдете груби и оскърбителни, но винаги е хубаво да споделяте това, което мислите. Използвайте фрази като: „Чувствам се…., когато ти…“. С тяхна помощ изказвате своята позиция, но не обвинявате своята половинка директно. Освен това да казвате нещата, които мислите, е емоционално освобождаващо и по-откровената стратегия в любовните отношения.

2. Дръжте се с него като с нормално човешко същество.

И той като вас има своите лоши моменти. Ядосали са го в работата и просто се чувства кофти. Не трябва и вие да му скапвате деня, само защото не се държи мило както обикновено. Оставете го да изживява своите неприятни моменти, без да му натяквате неговите недостатъци. Освен това не забравяйте, че мъжете са нормални човешки същества и имат нужда да правят неща, които искат – така че спрете да мрънкате за порното, например.

3. Изненадвайте го.

Това може да се отнася за всеки аспект от вашия любовен живот – оставете му бележка върху огледалото в банята, изпратете му еротично съобщение или сгответе любимото му ястие. Ако сте от повече време заедно, хубаво е понякога да внасяте тръпка във вашите отношения, за да извадите половинката си от неговата зона на комфорт.

4. Бъдете благодарни.

Често се случва така, че жените (както и мъжете) забравят колко големи късметлии са, че имат такъв чудесен човек до себе си. Не забравяйте, че трябва да оценявате старанията на вашия партньор, ако искате връзката ви да бъде щастлива и вие да се отличите от останалите жени. Когато изказвате благодарността си, със сигурност карате мъжа до вас да се чувства невероятно горд със себе си – а това усещане със сигурност е неописуемо за всеки мъж.

5. Останете любопитни.

Всеки човек може да ви научи на нещо, особено този, с когото сте решили да бъдете. Макар след време да ви се струва, че познавате напълно човека до себе си, останете любопитни към него и не забравяйте да го гледате с очите, с които сте го гледали в началото. Мъжете обичат да се чувстват ценни и интересни.

6. Подарявайте му специални подаръци.

Когато избирате подарък за своя любим, не се спирайте на нещо „типично мъжко“. Помислете за подарък, който сякаш е направен точно и единствено за него. Нека мъжът до вас се почувства много специален.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес