Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С коя зодия не си подхождате в любовен план?

17 януари 2017, 16:00 часа

Научете с коя зодия не си подхождате в любовен план.

Овен (21 март - 19 април)

С Риби

Вие сте прекалено практични за много чувствителните и емоционални Риби. Ще трябва да положите много усилия, за да направите тази връзка работеща. А вие сте нетърпеливи и прекалено заети, за да бъдете във връзка, която изисква повече от вас.

Телец (20 април - 20 май)

С Близнаци

Близнаците са прекалено шумни и непостоянни за вас, тъй като вие търсите стабилност и рутина. Представителите на тази зодия също така винаги ще бъдат твърде трудни за "опитомяване".

Близнаци (21 май - 20 юни)

С Дева

Точно както Телците, Девите също са практични и обичат своята рутина и времето, в което са сами. Те също така са резервирани с мислите и чувствата си, а вие винаги казвате това, което мислите и изразявате чувства си, затова Девите ще ви изглеждат прекалено "тихи" и в някаква степен скучни.

Рак (21 юни - 22 юли)

С Козирог

Козирозите обичат да странят и им отнема известно време, за да се привържат към някого или да му повярват. Вие, от друга страна, сте най-грижовният, отдаващ се и любящ знак в зодиака, затова имате нужда вашите силни емоции да намират съмишленик.

Лъв (23 юли - 22 август)

С Везни

Вие сте твърде шумни за и взискателни за балансираните и дипломатически Везни. Вие имате собствено мнение и обичате да се сблъсквате с предизвикателства. Имате нужда от по-страстен знак като вас.

Цялата статия можете да прочетете ТУК!

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес