Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С какво можете да разочаровате всяка зодия

23 юни 2021, 19:45 часа

Всички прекрасно разбираме и приемаме факта, че разочарованията в живота са неизбежни. Всички ние имаме избор как да се справим с това. Но какво наистина може да разстрои всяка зодия ?

Овен

Овенът е склонен към импулсивност и позволява на чувствата и емоциите си да ръководят вземането на решения. Ако Овенът пусне човек в социалния си кръг, той се надява, че няма да го разочарова със своята пасивност, липса на инициатива, ентусиазъм и страст.

Телец

Телецът винаги се стреми към стабилност и последователност. Той дори е в състояние да стане манипулатор, за да поддържа обичайния си начин на живот и рутина. Ако демонстрирате на Телеца своето лекомислие и любов към постоянните промени, той ще бъде разочарован от вас.

Близнаци

Близнаците не приветстват особено последователността и стабилността. Те бързо прекъсват отношенията, когато видят, че човек харесва скучен, заседнал и премерен живот без нови емоции и впечатления.

Рак

Ракът се стреми да намери истинска любов и искрени връзки. Веднага щом това, което първоначално изглеждаше като истински чувства и емоции, всъщност се окаже фалшиво и престорено, Ракът ще бъде силно разочарован и дори морално смазан.

Лъв

Лъвът обича вниманието и иска да го привлече максимално. Признанието, похвалите, комплиментите и нескритото обожание са жизненоважни за него. Ако това отшуми или се прехвърли на друг човек, Лъвът несъмнено ще се вбеси.

Дева

Девата се разочарова много, защото е много критична и придирчива. Некомпетентността, липсата на знания, неуспехите и неуспехите са особено разочароващи.

Везни

Везните се стремят към баланс, справедливост и равенство, те винаги са в състояние на размисъл върху решенията, които вземат. Неправилните решения на другите ги разочароват.

Скорпион

Скорпионът е много умен и може да усети заплаха от една миля. Той иска да бъде сигурен, че няма да бъде измамен или заблуден. Това, което може да го разочарова силно, е липсата на контрол, особено в собствения му живот.

Стрелец

Стрелецът е знак за движението, пътуването, знания и приключенията. Той обича нови емоции и преживявания. Силно го потискат тъжните и скучни хора, които не се стремят към свобода и независимост, а освен това не искат да учат, да растат и да разширяват хоризонтите си.

Козирог

Козирогът е надарен с огромна проникваща сила и той упорито върви към своя успех, правейки всичко възможно и невъзможно, за да го постигне. Не се нуждае от похвала на други хора, а само от осъзнаването, че е успял в нещо. Козирогът не обича много хора, които не се стремят към нищо и са лишени от всякакви амбиции.

Водолей

Този знак просто иска човечеството да остане човешко. Човечността е основната ценност на Водолея. Расизмът, фанатизмът, нетърпимостта и малтретирането са това, което той мрази сред хората. Водолеите ще се борят докрай за вярата си в равенството и справедливостта.

Риби

Рибите са мил, безкористен и много чувствителен знак. Те ще избягват възможно най-много експлозивни ситуации и дори ще се съгласят да поемат ролята на жертва, а не на насилник. Човешкият егоцентризъм, подлост и жестокост абсолютно разочароват Рибите.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес