Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ритуалът с канела, който привлича ПАРИТЕ като магнит

13 февруари 2022, 08:25 часа

Канелата е подправка, позната от древни времена. Тя била използвана като съставка в кулинарията, като лечебно средство и в ритуали за привличане на пари и благоденствие.

Считало се е, че канелата е олицетворение на Слънцето и огъня. В древността са я били използвали за привличане на любовта.

Как с канела да привлечем парите към себе си?

Още преди стотици години хората са добавяли щипка канела към кафето си, като са били убедени, че по този начин не само успяват да овкусят кофеиновата напитка допълнително, но и да привлекат парите и късмета към себе си.

Канелата – вредна или полезна? Любопитни факти за нея и ролята й в SugaNorm

Вярвало се е, че ако човек постави пръчица канела в чантата си, така ще увеличи завидно приходите си. Съществува и друг ритуал, свързан с ароматната подправка. Ако на няколко места в дома си поставите пръчици канела, това ще ви предпази от зли очи и негативно влияние. Ще пречистите дома си от лошата енергия и ще живеете в мир и хармония със себе си.

Смятало се е, че канелата, освен всичко останало, спомага за събуждането на страстите. Канелени пръчици се ползвали при редица магии, свързани с любов. Дали наистина има някакво влияние, няма как да сме сигурни, но пък не е никак лоша идея да добавим няколко канелени пръчици в спалното си помещение.

Нека не забравяме, че освен тези си мистични свойства, за които се разказва от древни времена, канелата е изключително полезна. С нея регулираме кръвната захар и подобряваме храносмилането. Важно е да я консумираме!

ВИЖТЕПари, коли, къщи - вижте пълното богатство на (може би) най-богатия футболист в света! 

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес