Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ретроградна Венера - какво ни очаква до 16 април

04 март 2017, 14:13 часа

От днес до 16 април Венера започва своя ретрограден период. Сега това ще се случи в знаците Овен и Риби.

Астрологичното събитие ще се отрази най-много на онези, чиято Венера е силно изразена в рождената карта, както и за представителите на знака Телец и Везни, чийто господар е тя. Ретроградната Венера помага да се прояви реалната ценност на хората в живота ни. Именно с това са свързани двата знака Телец (ценности и пари) и Везни (отношения).

Венера поставя акцента върху темата за верността и предаността в любовта, материалните и финансови интереси, въпросите, свързани с възпитанието на децата. Възможно е да възникнат проблеми, чиято основа се крие в миналото. Това не е време за активни действия, по-важна е оценката.

Някои може да се почувстват не достатъчно обичани, недооценени. Възможно е да се появи усещане, че заслужавате повече.

Отношенията, започнали по време на ретроградна Венера може да бъдат противоречиви.

Това е време, което не е подподящо за сключвайне на брак, инвестиции и започването на бизнес, покупка на ценни предмети на изкуството или други вещи.

По време на ретроградна Венера може да възродите старо приятелство или любов, но само ако имате сериозни намерения. Освен това ако имате трудности в отношения сега има шанс за помирение.

Също така ретроградната Венера в Овен и Риби дава финансови предимства на онези, които знаят как да използват парите си.

Времето е подходящо за продажбата на ненужни вещи и залежала стока, а също и недвижимо имущество, което дълго време не е могло да бъде продадено.

Все пак в този период мнозина правят нецелесъобразни покупки.

Ретроградната Венера е чудесно време за повторни преговори, отнасящи се до финанси.

Периодът оказва влияние на всички, затова се опитайте да бъдете по-меки, толерантни, съчувстващи към останалите. Давайте повече топлина без да очаквате отплата.

Превод: Actualno.com

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес