Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разказ за фатално привличане: Ако знаех, че е женен, нямаше да направя това

29 май 2021, 22:40 часа

Запознах се с един привлекателен мъж, когато бях на семинар от работата. Бях се разделила с предишния си приятел, защото постоянно се карахме. Кавгите ми тежаха и въпреки, че се обичахме, аз реших да сложа точка на нашата връзка. Реших, че е време да си дам малко почивка от мъжете. От тогава минаха няколко месеца. Болката ми все още не беше отминала, но трябваше да стъпя на краката си. Още повече, че не биваше да пренасям негативните си емоции в работата си, защото това определено ми пречеше.

И така, преди седмица шефът ме извика и ми каза, че предстои работен семинар в известен курортен град. Щяхме да съчетаваме работата с удоволствието. Зарадвах се, защото имах нужда да сменя малко обстановката. Когато заминавахме се оказа, че ще има хора от съседни отдели на фирмата, които аз все още не познавах. Някои ги бях засичала пред сградата, но ги познавах само по физиономия.

Когато пристигнахме в курорта, времето беше приказно. Басейните бяха топли и аз се насладих на максимум на кратката почивка, която ми беше осигурена от фирмата. Следобедът прекарахме в развлечения, а вечерта пихме по няколко питиета в бара на рецепцията. Беше ми много приятно и след това успях да се наспя добре. На другия ден работихме общо всички колеги в голяма заседателна зала. До мен беше седнал привлекателен мъж, когото само бях мяркала няколко пъти пред сградата. Почувствах неговият поглед към мен и леко се изчервих. Аз също го погледнах крадешком, а той усети това и директно ми се усмихна. След като свърши работата в залата, дойде време за обяд. Случайно или не, на опашката за храна зад мен стоеше същият мъж. Неочаквано за мен, той директно ме заговори.

Каза ми, че освен, че имам хубава стойка и му харесва моят изтънчен гръб, отпред съм също толкова привлекателна. Незнайно защо се притесних и видях, че ръцете ми са се изпотили. Благодарих му набързо за комплиментите и побързах да си взема яденето. Таблата беше по-тежка от очакваното и аз за малко да си изпусна супата. Но силна мъжка ръка ми помогна за я задържа. Мъжът ми се представи - казваше се Кирил. Попита ме дали не искам да седнем да свободната маса за двама. Аз погледнах към моята колежка, която въпросително ме гледаше и ме чакаше на една маса. Тя обаче схвана каква е работата и ми смигна. Аз се съгласих и седнахме да ядем заедно с Кирил. Той се оказа изключително културен и интелигентен мъж. Знаеше много неща за света, беше чел доста книги. Не успях да разбера как е минал един час, а ние продължавахме да си говорим.

Когато свърши обяда, аз се прибрах в стаята. Бях нечовешки развълнувана. Осъзнах, че Кирил ме привличаше ужасно много. Такова нещо отдавна не ми се беше случвало. Даже при предната връзка не го бях изпитвала. Реших, че ще се държа сдържано и няма да показвам емоции и чувства, още повече, че колегите бяха около мен. До вечеря повече не видях Кирил. Помислих си, че човекът просто е бил любезен с мен и толкова. Реших да седна на открития бар да изпия един коктейл. Тъкмо тръгнах да поръчвам и до мен усетих познат мирис на парфюм. Кирил беше застанал от лявата ми страна, усмихнат и чаровен. Попита ме дали наистина искам коктейл или ще пием нещо по-така. Аз се засмях и му казах, че и едно уиски ще свърши работа. И така се започна нашата игра. След четвъртото питие се отзовахме в стаята на Кирил. Прекарахме една страстна и бурна нощ, в която се раздадохме и двамата. Не можехме да се наситим, толкова силна беше химията между нас.

На другата сутрин на закуска бях силно разконцентрирана. Колежката ми ме погледна и се усмихна - явно се беше досетила защо съм такава. Днес трябваше да отпътуваме обратно, а аз се сетих, че съм си забравила герданчето до леглото на Кирил. Влязох тихичко, Кирил още спеше. Реших да не го будя, но не виждах герданчето. Помислих си дали не е в чекмеджето. Отворих го, но не го видях. Мярнах само някакъв пръстен. Загледах се в него и замръзнах. Това беше сватбена халка. И със сигурност беше мъжка. Оказа се, че Кирил е...женен!

Всичко е било само една изневяра от негова страна. Ядосано го събудих, а той учудено ме гледаше. Попитах го в прав текст дали е женен, той веднага се досети, че съм видяла халката. Наведе глава и кимна. Имаше даже две деца. Попитах го дали бракът му е щастлив или е пред развод. Очаквах да чуя второто, но уви. Кирил каза, че не бил напуснал жена си по никакъв повод. Искал да има здраво семейство.

Каза ми, че нашата авантюра е била страхотна, но всичко е било само за една нощ. Бях бясна, треснах вратата му и се прибрах в стаята, обляна в сълзи.

Бях използвана! Не исках да повярвам, че ме бяха преметнали по този гаден начин, но за съжаление беше точно така. Повече не проговорих на Кирил, а той се правеше, че не съществувам. На няколко пъти ми идваше да намеря жена му и да му разкажа какъв добър любовник е. Но така и не го направих, може би защото бях твърде добричка и милостива. Но тази история ще ми бъде за урок и ще внимавам в бъдеще с кого лягам.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес