Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разберете кой е най-щастливият месец за вашата зодия през тази година

05 юни 2023, 08:55 часа

Овен

Най-щастливият месец през 2023 г. за Овен: Май

Родените под този огнен знак най-накрая ще загърбят миналото, за да продължат напред с лекота. Въпреки това, за да изпитате дълбока вътрешна удовлетвореност и изцеление на душата, е необходимо да бъдете отговорни. Това освобождаване ще се усети като тежък товар, свален от раменете ви. Кариерата е основен акцент за Овен тази година. Може да очаквате възможности за напредване или промяна на професията.

Телец

Най-щастливият месец през 2023 г. Телец: Април

2023 година ще даде на Телците огромен тласък на увереността. В резултат на възловото изместване по оста Телец-Скорпион, Слънцето в Телец ще спечели известност, уважение и самочувствие. За да сте сигурни, че никой не използва вашите слабости срещу вас, трябва да сте готови да приемете своите ограничения и страхове. Само тогава може да настъпи тази промяна. Пълното самоприемане и самоопознаване са ключовете за постигане на успех. Те ще ви позволят да живеете живот, който е едновременно честен и вдъхновяващ за хората около вас.

Това са най-самоуверените зодии според астрологията

Близнаци

Най-щастливият месец през 2023 г. за Близнаци: Август

Това ще бъде годината, в която ще започнете да се чувствате достойни за целите си. Както във, така и извън работата ви, вашите взаимоотношения ще станат по-силни. Близнаците ще имат многобройни възможности да изразят себе си по много различни начини, които са били предопределени да постигнат. Едно от най-важните неща през тази година е да се погрижите за себе си.

Рак

Най-щастливият месец през 2023 г. за Рака: Юни

Действията, а не намеренията са ключът към Рака тази година. Време е да спрете да трупате всичките си фантастични идеи, а да ги изложите на показ. Годината бъде пълна с успехи в кариерата и личните ви взаимоотношения, ако успеете да се освободите от твърдата хватка на застоя, отлагането и перфекционизма. Тази година е за движение напред и поемане на рискове. Преследвайте целите, които вече сте си поставили.

Лъв

Най-щастливият месец през 2023 г. за Лъв: Март

Хората от слънчевия знак Лъв ще се радват на много късмет, особено около месец юли. Ще видите Юпитер в хармоничен тригон към вашия слънчев знак, давайки ви целия късмет и богатство, на които можете да се надявате. Тази година може да очаквате неочаквани парични печалби, нови шансове за работа и възможност да оставите своя отпечатък в света. Така че ще е необходимо да се откажете от всичко, към което може да се почувствате пристрастени – като вашата зона на комфорт, отношение на жертва, периодична връзка, предпочитан навик или ограничаващо убеждение.

Дева

Най-щастливият месец през 2023 г. за Дева: Април

Благодарение на съвпада на Юпитер и Нептун в седмия дом на партньорството, слънцата в Дева може най-накрая да намерят истинската любов през 2023 г., ако вече не са изпитали романтиката на живота си. Наличието на здравословен баланс между работа и личен живот и вземането на решения, които са в съответствие с вашите ценности, са предпоставка за намиране на истинската любов. Разумното посвещаване на времето ви на работа, която ви харесва, хобита, които ви радват и добри връзки, които ви позволяват да се чувствате признати и подкрепени, е ключът към една страхотна година.

Везни

Най-щастливият месец през 2023 г. за Везни: Октомври

Ако вашият слънчев знак е Везни, може да сте се чувствали малко в капан в интимните си взаимодействия, независимо дали са приятелства или любовни връзки. Но за Везни всичко ще се промени през остатъка от тази година. Вече няма да се чувствате не на място в социалната си група. В любовта, приятелството и професионалните отношения годината ще осигури усещане за общност, а създаването на нови запознанства е на хоризонта.

Скорпион

Най-щастливият месец през 2023 г. за Скорпион: Декември

Поради тяхната устойчивост, Скорпионите могат да изследват нови приятелства, романтични връзки и перспективи за работа. Въпреки че добавянето на повече основа към вашата среда може да изглежда ужасяващо, бъдете сигурни, че това няма да отнеме от вашата свободолюбива личност. Наред с концентрирането върху основите, тази година е идеалното време да изразите гласа и мислите си пред света, тъй като това ще ви помогне значително. Ще се насладите на ползите от упоритата си работа, когато започнете да се чувствате по-уверени в себе си.

4 отрицателни черти на зодия Риби, които трябва да имате предвид

Стрелец

Най-щастливият месец през 2023 г. за Стрелец: Юни

Никога няма да имате шанса да се промените в нова версия на себе си, ако продължавате да се оправдавате, че вашето семейство, възпитание или детство са причините да сте такъв, какъвто сте. Добрата новина е, че тази година ще ви позволи лесно да разпространявате тези приказки и общността ще играе решаваща роля.

Козирог

Най-щастливият месец през 2023 г. за Козирог: Февруари

Използването на умствената ви сила ще ви осигури шанса да правите пари и да живеете живота, който винаги сте искали. Тайната е да се стремите по-високо и да преследвате цели, които, макар и да са изглеждали недостижими в миналото, сега са напълно постижими. Повече от всякога тази година трябва да вложите времето, парите и усилията си в нови начинания и да си позволите да излезете извън зоната си на комфорт.

Водолей

Най-щастливите месеци през 2023 г. за Водолеите: Март и Април

Тази година ще достигнете повратна точка в успеха си. Все пак Водолеите винаги трябва да имат предвид, че те са тези, които избират своето ниво на успех. Може да има възможност за преместване или закупуване на жилище, което ще бъде много изгодно за вас в дългосрочен план. Най-важното нещо, което трябва да имате предвид, е да избягвате да се оплитате в препятствия или илюзорни спънки.

Риби

Най-щастливият месец през 2023 г. за Риби: Април

Годината ще ви помогне да осъзнаете, че може да имате всичко без да правите компромис, ако се откажете от предишните глави от живота си, които са ви накарали да се чувствате безполезни. Тази година ще бъде изцяло свързана с развитието на вашите професионални и лични връзки.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес