Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пътят към светлината: Как ангелите пазители ни помагат в трудни моменти?

14 декември 2022, 20:33 часа

Мнозина грешат, смятайки, че ангелите пазители променят събитията около нас, коригирайки нашите недостатъци и грешки. Всъщност не е така. Те действат по-дискретно и незабележимо.

Те винаги знаят от какво се нуждаем, така че постоянно правят всичко възможно, за да намерим щастието.

Дават ни знаци

Тези знаци могат да бъдат много фини и едва забележими. Ангелите пазители са способни да ни сигнализират по малко по-различен начин - например с помощта на животни. Основният символ на чистота е птицата. Понякога се случва човек да започне да мисли за нещо добро и на перваза на прозореца му да кацне птица. Някой, който много се страхува от кучета, може да бъде спрян от злобно куче в момента, в който отиде там, където не е добре дошъл.

Освен това знаците, изпратени от ангел, може да се основават на нашите собствени суеверия. Ако искрено вярвате, че три тройки носят щастие и късмет, тогава в даден момент вашият ангел е способен да ви даде такъв знак, който да ви направи по-уверени в правилността на избрания път.

Ако ви се случват тези неща, то значи вашият ангел хранител бди над вас

Интуицията

Случва се човек да има абсолютно неразумни съмнения относно избрания път на живот или, напротив, да има пълна увереност в себе си и действията си. Интуицията и вътрешният глас могат да предупредят какво не трябва да се прави и какво трябва да стане спешно и дискретно. То се изразява само в потока на нашите мисли. Смята се, че в такива моменти ангелът пазител е възможно да бъде най-близо до нас, осветявайки пътя ни с аурата си.

Пророчески сънища

Често виждаме пророчески сънища заради нашия ангел пазител. Такива сънища ни показват какво ще е е бъдещето. Например искате да отидете при роднини в съседен град през уикенда, но една вечер сънувате как се появяват трудности по пътя или се карате с някой познат. Това може да сигнализира, че този път е по-добре да си останете у дома.

Има и сънища-сигнали, когато например сте видели баба, която се е разболяла. В този случай ангелът може фино да намекне с този сън, че е дошло време да се обадите на баба и да я попитате за здравето й, да помогнете с нещо.

Лесно можете да разпознаете своя ангел пазител по дата на раждане

Какво правят ангелите в краен случай?

Ако е невъзможно да се достигне до човек или ако той изобщо не вижда знаците на съдбата, ангелите могат да предприемат следните мерки. Те могат да приемат формата на всеки човек - старец, момиче, дете. Превърнали се в някой, когото не познавате, те влизат в диалог с вас, по време на който се опитват отново да се свържат с нас, но вече директно или скрито, говорейки за някакъв проблем.

Например, ако съдбата иска връзката ви със сродната ви душа да продължи, а вие ще си тръгнете, ангелът може небрежно да ви намекне, че е по-добре да живеете с някого, отколкото сами.

За съжаление понякога дори такива методи не работят, но ангелите пазители продължават да се борят за вниманието ни, давайки съвети и напътствия, защото това е тяхната задача, основната причина за съществуването им.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес