Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Психологически трикове, които могат да ви направят по-желани

23 ноември 2021, 11:45 часа

Винаги ли сте скептични относно перфектния подход към романтична среща? Не сте единствените. Всеки иска да изглежда привлекателен, перфектен и добър човек на такава среща. И доста интересно, има някои физиологични трикове, които ви помагат да изглеждате мил, невероятен и прекрасен човек!

Поддържането на добра стратегия винаги е начинът да постигнете успех в играта за запознанства. И така, нека сега да разгледаме тези трикове, които може да ви помогнат да станете по-желани и привлекателни за околните.

1.       Насочете се към по-топли тонове

Изследванията показват, че температурата играе основна роля за привличането. Носенето на облекло в студен цвят или поръчването на студени напитки ще ви накара да изглеждате груби или недостъпни. Но ако носите по-топли цветове в земни тонове, тогава е по-вероятно вашият партньор да се чувства комфортно с вас на срещата.

2.       Не говорете за негативни неща

Избягвайте да говорите за отрицателните черти на човек. Колкото и да е вярно, не описвайте другите с тежки думи пред събеседника си. Вашият избор на думи говори много за вашата личност. Така че, придържайте се към разговори за положителните аспекти на хората, когато срещнете някого.

3.       Бъдете мистериозни

Не се разкривайте твърде много в първите дни. Отделете време да опознаете партньора си. Разкривайте по малко информация за вас всеки ден, тъй като това оставя на партньора ви много мистерия относно това кой сте. А мистерията винаги привлича желание и внимание.

4.       Назовете името на събеседника си веднъж или два пъти

Ако сте го забравили, потърсете начини да запомните името на събеседника си. Също така е препоръчително да назовете името на партньора си поне веднъж или два пъти по време на срещата, защото изричането му бавно и малко чувствено може незабавно да ви направи супер привлекателни. Вашият партньор ще хареса начина, по който името му се произнася от вас.

5.       Истински комплименти

Контактът с очите е неизказаното правило за привличане. Но поддържането на дълъг зрителен контакт или явно наблюдаване  може да го направи супер неудобно. Въпреки това, винаги можете да забележите цвета на очите на партньора си, когато го видите за първи път. След това можете небрежно да го споменете с комплимент. Това със сигурност ще го изненада и това от своя страна ще ви направи още по-желани.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес