Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проект „Паранормално“

13 август 2013, 16:20 часа

Нов едночасов документален филм, който ще бъде излъчен по женския телевизионен канал TLC ни запознава с хора, в чиито домове се случват странни явления. Решени да докажат на света свръхестествените феномени, ставащи под собствения им покрив, те решават сами, без помощ от специалисти или оператори, да заснемат с камера паранормалните случки.

Главните герои в документалния филм вярват, че в домовете им се случват паранормални явления, и използват охранителни камери и ръчни записващи устройства, за да заснемат действията на истински духове.

Крис купува имот на мястото на бивша болница от времето на Гражданската война, който иска да ремонтира и да превърне в свой дом. Но дори след толкова години сградата в Киокук, Айова, продължава да бъде бойно поле за войниците, които така и не се завръщат у дома след войната. Междувременно, нервите на Шона и семейството й достигат до краен предел след поредица от агресивни нападения на невидимо създание. Специалистите по паранормални явления отказват да им помогнат, защото досега не са се сблъсквали с подобен демон. Сега семейството е решено само да се спаси от тъмните сили.

Неделя, 18 август, 2013 г., от 23.00 ч.

 

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес