Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пробвайте този нежен маникюр за къси нокти

15 март 2022, 15:45 часа

Свикнали ли сте да следвате модата не само при избора на дрехи, аксесоари и грим, но и искате да знаете, какъв маникюр ще е актуален този сезон?

В съвременния свят ноктите трябва да са спретнати и добре поддържани. За тях се препоръчва нежен маникюр за къси нокти.

Дизайнът на маникюра трябва да е в крак с времето и да подчертава вашата индивидуалност!

Пролет-лято са сезоните, които диктуват нови правила под формата на нокти. Естествената красота излиза на преден план. По този начин водещите дизайнери предпочитат естествените форми и минималната дължина на нокътя. Така само половин сантиметър и дългите бадемовидни нокти и "котешки нокти" остават в миналото.

Пробвайте този нежен маникюр за къси нокти

Модерна форма на ноктите с нежен маникюр за къси нокти може да има всяко момиче или улегнала жена.

• ако не може да си се представите с къси нокти, тогава дайте предпочитание на овалната форма на нокътя;

• заоблените нокти са признати за модна тенденция в сезона;

• ако искате да създадете ноктопластика, върху ноктите, може да се спрете на квадратната форма на ноктите, само като предпоставка е заоблените ъгли.

Красивият и стилен маникюр този сезон е доста разнообразен, но общопризната тенденция е нежен маникюр за къси нокти с матово или гланцово покритие на нокътя. Актуална е също така едноцветната цветова палитра.

Популярни цветове и дизайни за нежен маникюр за къси нокти са, следните:

1. Подобно на грима, този сезон красивият маникюр е нюд маникюра, т.е. възможно най-близо до естественото. Изберете от бежови, нюд, бледорозови, млечни, бебешко розови, кремави и слонова кост нюанси на лак за нокти. Всички пастелни нюанси са признати за модерни.

2. Ярките цветове също стават популярни. Сред тях препоръчителни са шам-фъстък, маслина, жълто, ярко-синьо, лазурно, коралово и светлосини ноктите няма да ви оставят без внимание. Може да приложите бели геометрични фигури, върху ноктите си, да използвате два или три цвята. Всичко това също ще е актуално този сезон.

3. Актуален остава и нежният маникюр за къси нокти с формата полумесец. Особено оригинални са комбинациите от бордо и розово, сребристо и черно, каки и шам-фъстък, а интересни са и ноктите, боядисани в тъмно синьо в комбинация с електрически цвят.

4. Червеният лак и всичките му нюанси, както и червилото, навярно никога няма да излязат от мода. Нанасяйте го само, върху къси нокти.

5. За промяна на визията може да боядисате краката си с ярко розов, бронзов или сребърен лак.

6. Още един порив на модата - маникюр с рисунки на геометрични форми или животински принт. Голяма мрежа от контрастен цвят или имитация на дантела, нанесена, върху основното покритие.

7. Дизайнерите не пропускат и популярния 3D дизайн, докато максималният брой кристали и мъниста също е много предпочитан в подбора на нежен маникюр за къси нокти.

Този сезон, има много възможности за модерна визия. Не се двоумете да се спрете на този, който най-добре може да се впише във вашия образ и стил. Хармонично съчетайте естественост и оригиналност, пастелни цветове и ярки пръски.

Най-добрият и модерен маникюр, нежен, за къси нокти е този, който ще ви накара да се почувствате комфортно!

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес