Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проблеми очакват няколко знака на Китайския зодиак през 2022 г.

23 декември 2021, 08:08 часа

За тези, които могат да работят усилено, Тигърът - символът на 2022 г. - дарява много късмет. Останалите, за да получат благословията на покровителя на годината, ще трябва да се опитат да преживеят възможни проблеми и неуспехи. Няколко знака на зодиака трябва да бъдат особено внимателни.

Бик

Биковете през 2022 г. трябва да проверяват всяка информация и да бъдат много внимателни при сключването на сделки - те могат да завършат с провал. Приятели и роднини могат да принудят представителите на знака да поемат допълнителни морални и финансови задължения.

Тигър

Тигрите рискуват да обърнат приятели срещу себе си и да загубят съюзници през 2022 г. Те също могат да имат проблеми в личния си живот заради повишената си агресивност. Тигрите не трябва да поемат всички грижи върху себе си и да харчат всичките си сили сами. Освен това източният хороскоп показва, че късметът ще се отвърне от родените под тази зодия, ако си позволят да хвърлят пари на вятъра или да посегнат на нечии други.

Коза

Козата през новата година трябва да гледа на случващото се сякаш отвън и да не се намесва в открити конфликти. Представителите на знака трябва да разрешават споровете по мирен начин, в противен случай скандалите ще се проточат дълго време и ще развалят репутацията им.

Петел

Петелът през 2022 г. може да влезе в конфронтация с Тигъра поради горещ нрав и неприязън. През втората половина на годината трябва да се откажете от големи покупки и внимателно да наблюдавате парите, защото Петелът може да бъде измамен от близки приятели или роднини.

Куче

Особено внимателни трябва да бъдат тези, които току-що са започнали любовна връзка. Според източния хороскоп, Кучетата могат да попаднат на вятърничав и неверен партньор, който може да разбие сърцето им.

Покровителят на 2022 г. ще бъде Черният (син или циан) воден тигър. В културата на източните народи това животно е символ на смелост и решителност. Който има особен късмет през този период, предварително е разкрил източния хороскоп. Водният тигът цени уилията на знаците и се отнася с уважение към упорития труд. Всеки опит за измама или бездействие от страна на представител на зодиака, ще бъде наказван строго.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес