Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предметите, с които ще се предпазим от ВРАГОВЕТЕ и недоброжелателите

25 януари 2022, 15:58 часа

Не винаги щастието зависи единствено от нас самите и усилията, които полагаме. Понякога се усещат външни влияние, от които не успяваме да се предпазим.

Добрата новина е, че съществуват предмети, които успяват да ни предпазят от това негативно въздействие. Сигурни сме, че всеки от вас може да ги открие в дома си.

Ето и кои са предметите, благодарение на които успяваме да се предпазим от недоброжелатели и врагове:

Сол

Знаете ли, че именно тази подправка е символ на земния елемент? Ако умеете правилно да я използвате, със сигурност ще успеете да се предпазите от врагове и недоброжелатели.

Няколко са начините, чрез които можем да си послужим със солта и да се предпазим от негативната енергия. Препоръчва се да поръсим сол на прага на жилището си и по този начин ще държим на разстояние хората, които ни мислят лошото.

Ако смятате, че някой говори лошо за вас и иска да ви навреди, хвърлете сол през дясното си рамо.

Огледала

Огледалата носят в себе си много силен заряд. Те са предмет, който може да ни защити от лоша енергия. Ако сте убедени, че имате недоброжелатели в живота си, с помощта на огледалото може да отразите обратно тази енергия.

За предпочитане е да поставите огледалото в дървена рамка и да го държите в близост до входната врата.

Ако искате да предпазите себе си, когато сте далеч от дома, винаги носете джобно огледалце в джоба или чантичката си.

Не забравяйте обаче редовно да го почиствате със спирт.

С тези бабини поверия човек ще привлече ПАРИ и КЪСМЕТ в живота си

Безопасна игла

От край време бабите носят върху себе си безопасни игли, защото са убедени, че този предмет успява да ни предпази от уроки. Дали наистина е така, няма как да сме сигурни, но пък не виждаме нищо лошо в това да пробваме.

Важно е да проверявате редовно дали е закопчана. Може да я поставите от външната страна на дрехата си или да я сложите в близост до входната врата.

Чесън

Почти сме сигурни, че не го чувате за пръв път. Но да, истината е, че чесънът предпазва от зли сили и магии.

Счита се, че този зеленчук може да ни пречисти от лошата енергия.

Сапун

Сапунът е символ на пречистването и чистотата. Ако искате да предпазите дома си от лоша енергия, поставете няколко сапуна на различни места. Преди това обаче е важно да сте използвали измиващото средство.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес