Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предметите, които носят лош късмет в дома ви

07 декември 2020, 11:07 часа

Едни хора приемат суеверията и вярват силно в тях, други пък изобщо не им обръщат внимание и смятат, че всичко това са измислици. За всички, които вярват в енергията на предметите, тази статия е точно за вас. Вижте кои предмети носят лоша енергия и ако ги имате в дома си, непременно се отървете от тях.

1. Снимки на хора, с които сте били приятели – или сте имали връзка. Какъвто и да е случаят тези снимки няма да ви донесат нищо добро. По една или друга причина тези хора вече не са част от живота ви и лошата енергия, която се е натрупала помежду ви, остава чрез снимките, които имате заедно.

2. Статуетки или картини без ясен смисъл – всеки в дома си има странни подаръци, които дори не може да разбере, не харесва и ги държи в дъното на някой шкаф. Ако и вие имате такива странни предмети, които не носят конкретика и не знаете какво значение имат, по-добре се отървете от тях. По този начин някой може да ви е дал предмет с особено негативна енергия, а вие дори да не подозирате за това.

3. Счупени чаши или чинии – всяко назъбено ръбче от порцелановия ви сервиз може да носи символиката на проблем в семейството. Колко и да ви е скъпа една вещ, когато е повредена, не бива да я държите в дома си, а просто смело я изхвърлете на боклука.

4. Стари и износени обувки – смята се, че износените обувки носят символиката на „износен късмет“ и може да не ви върви в нищо, с което се захванете. Знаем, че имате много любими обувки, които може би имат сантиментална стойност, но ако са скъсани, ожулени или прекалено износени, за да ги обуете някога отново, просто ги изхвърлете.

5. Стар чадър - така наречените "винтидж" чадъри от времето на бабите ви, са предмет, който не бихте желали да пазите у дома си. Те носят лоша енергия, заради всички беди и злини, които са "видели", докато са били в дома на конкретния човек. Не дръжте стари чадъри, защото се смята, че те няма да ви предпазят от злините.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес