Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Посочиха кои са личните врагове на всяка зодия

15 октомври 2021, 18:10 часа

Астролозите посочиха представителите на зодиакалния кръг, които никога няма да могат да се разберат, дори да намерят общ език.

Овен

Овенът не понася скучните хора. Те винаги са пълни с енергия и бодрост. Ето защо им е трудно да намерят общ език с пасивни и мързеливи хора. Те ще стоят настрана от Близнаци поради склонността си към  депресия .

Телец

Телците са надеждни, отговорни и безкомпромисни личности, които изненадващо мразят себеподобните си. Те обичат отзивчивостта, добротата и способността за подкрепа. Следователно, тези представители на знака никога няма да хранят дълбока симпатия към Козирога заради тяхната алчност и лакомия.

Близнаци

Близнаците лесно могат да изпаднат в депресия поради вътрешната си тревожност. Инстинктивно представителите на този знак се опитват да избегнат скучните хора. Затова те ще стоят настрана от скучните Риби.

Рак

Раците са прекалено спокойни и понякога откъснати хора. Те обичат уединеното забавление и обикновено за никъде не бързат. За представителите на знака ще бъде трудно да намерят общ език със скорпионите. За тях те ще изглеждат много придирчиви.

Лъв

Лъвовете са властни, смели и уверени. За тях основният враг е Девата. Това е така, защото те също са доста нарцистични и арогантни. За Лъва всяко състезание е просто немислимо.

Дева

Девите обичат и ценят реда във всичко. Те никога няма да приемат хаос в живота си, особено ако той идва от другите. За да не бъдат на ръба на нервна криза, депресия или психическо разстройство, те ще избягват Водолеите, които сеят хаос и суматоха.

Везни

Везните излъчват спокойствие и хармония. Те са добродушни и миролюбиви и никога няма да се разберат с онези, които им нареждат, камо ли да им повишат тон. Затова Везните не са приятелски настроени с мощни и импулсивни Овни.

Скорпион

Скорпионът ще изглежда спокоен и уравновесен за известно време. Истинската му същност обаче се крие в безпощадност и отмъстителност. Те мразят Водолеите, защото ги намират за скучни и извън този свят.

Стрелец

Стрелците са пълни с увереност, енергия и бодрост. Често те са най -веселите и безобидни представители на зодиакалния кръг. Те не знаят как да се ядосват дълго време и да се обиждат на някого. Благодарение на прекрасния им характер те нямат врагове.

Козирог

Козирозите са несломими и никога не чувстват умора. Те няма да са в застой, движейки се само напред. Следователно те не обичат скучните и пасивни хора. Врагът на Козирога е Ракът.

Водолей

Водолеите се характеризират с непостоянство, любопитство и желание за нови неща. Те ще бъдат натоварени с консерватизъм, традиция и пълен застой. Представителите на знака започват да се паникьосват, когато всичко в живота започне да върви ясно по  график . Следователно врагът за тях е Телец.

Риби

Рибите са уязвими, спокойни и креативни хора. Те не понасят неспокойния, шумен и весел Стрелец. Рибите винаги ще завиждат на енергиите на представителите на огнената стихия. Това е така, защото те самите трудно намират общ език с нови хора и по някакъв начин разбиват обичайните основи на живота си.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес