Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полезни съвети, които трябва да знаете при професионално оформяне на вежди

24 март 2022, 16:15 часа

За да са перфектни веждите, е най-добре да отидете в естетичен център. По този начин експертът ще може да определи най-добрия начин за постигането им. Важно е да се грижите за тях ежедневно.

Съвети за вашите вежди

1. Изберете подходящ тип пинсети за по-дълготраен ефект и за улесняване на задачата за дефиниране на формата му.

Професионалистите съветват да изберете остри и наклонени, които са идеални за премахване на косми, без да прищипвате кожата.

2. Не ги скубете твърде много

Ако не знаете как правилно да премахнете космите, това може да доведе до пълно разрушаване на веждите.

При положение, че не сте сигурни, че можете да го направите, най-добре е да отидете в център за красота, тъй като космите на веждите не растат отново по същия начин, както в останалата част на тялото.

Не се препоръчва да скубете веждите си прекомерно, защото по-късно е възможно косъмчетата да не излязат отново (което ще остави няколко празни места), а също така, тъй като са много фини, те са склонни да състарят лицето.

3. Използвайте очна линия и сенки, за да ги дефинирате по-добре

Най-простият начин да намерите перфектния нюанс е да изпробвате различни нюанси на грима за вежди. Въпреки че отнема малко повече време, резултатите ще бъдат грандиозни.

4. Помислете добре, преди да си татуирате веждите

Има и такива, които избират метода за татуиране, защото е издържан и почти не изисква поддръжка. Трябва обаче изисква доста компетенции при избирането, защото най-важното е да намерите опция, която е едновременно естествена и привлекателна.

Ако татуировката по някаква причина не ви допада като идея, най-добре е да изберете да използвате очна линия и моливи за вежди.

5. Вземете блед коректор и начертайте линия като ориентир

6. Срешете веждите, за да им създадете ред

Много момичета имат късмета да имат красиви вежди, без да е необходимо да ги оформят или да използват специфични продукти.

Това може да се постигни с помощта на четка за спирала и малко лак за коса.

7. Восък след душ

Това помага за отваряне на порите и предотвратява болката.

7. Вземете предвид чертите на лицето си

Ако имате съмнения как да се сдобиете с красиви вежди, най-доброто, което можете да направите, е да проучите чертите си и да получите по-добра информация. Можете също да се консултирате с козметик за това.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес