Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пожелания за рожден ден на момиче

23 ноември 2023, 11:00 часа

Пожеланията за рожден ден са едно от най-красивите неща. Тези няколко изречени думи имат способността да предизвикат сълзи в очите на възрастните и усмивки върху лицата на малките им момиченца. Пожеланията са емоциите, които човек изпитва, облечени в думи. Истинска красота!

Не всеки обаче притежава дар слово и има способността да изрича красиви и стойностни пожелания. Не, че е лишен от креативност и фантазия, но просто не умее да се изразява с финес и очарование.

Когато ви предстои да напишете послание върху картичка, адресирано до малка дама, тогава нещата изглеждат още по-сложни. Нужно е да бъдете истински изобретателни, така че да докоснете сърцето на празнуващото момиченце. Сложна работа е това! Още повече, като се има предвид, че подрастващите госпожици са свръх критични и винаги са в търсене на нещо уникално и неповторимо. Това е заложено в женската природа и се проявява в начален етап от възрастта.

Ние обаче сме решили да ви улесним колкото се може повече, споделяйки ви истински интересни и забавни пожелания за рожден ден за момиченце, имащи за цел да усмихнат малката дама и да предизвикат широка усмивка върху невинното й личице.

Ще се изненадате колко шарени и вълнуващи са те, след като ги прочетете. Ще изпитате затруднение да изберете само едно, но никой не е казал, че ще е лесно. Предлагаме ви следното – настанете се удобно и се отдайте на четене на най-страхотните пожелания за рожден ден.

Ето и няколко от най-орегиналните пожелания за рожден ден на момиче

1. Честито бъди, мило момиченце. Позволи на живота да те поръси с магнетизъм и очарование. Хвани предизвикателствата за ръка и ги води със себе си. Учи се и помни, че ако днес не можеш да постигнеш целта си, то и утре е ден. Каквото и да правиш, не се отказвай от мечтите си. Който сбъдва, той живее. Обичаме те!

2. Малко и невинно създание си ти, галиш с перце нашите души. За нас ти си едничка, свидна дъщеричка. С нежност и внимание милваме твоето лице и не спираме да вливаме любов в чистото ти сърце. Обичаме те, мило дете. Честит рожден ден!

3. На света няма друга дума по-свидна от дъщеря. С появата си на този свят ти озари живота ни и му придаде смисъл. Днес твоите очички греят от щастие, защото порастваш с още една годинка – още едно стъпало към онова безмерно щастие, което човек цял живот преследва. Обичаме те от тук до луната и обратно. Честит рожден ден, мъничка любима.

4. Честит рожден ден, миличка. Пожелаваме ти да се учиш добре и да сполучиш в живота. Да търсиш и преследваш целите си и никога да не се отказваш. Да бъдеш пример за останалите деца и да не спираш да ни радваш и да ни правиш най-щастливи на света. Обичаме те много: мама и тати!

5. Каквото й да ти пожелаем на този ден, ще е прекалено малко. Когато обичаш някого ти искаш да му връчиш всичките блага на живота право в ръцете. Когато това е невъзможно, ти му подаряваш сърцето си. Точно това направихме ние с тати – подарихме ти нашите сърца, за да си по-смела, по-силна, по-добра и да имаш сили да обиколиш света. Обичаме те, мило дете!

6. Честит рожден ден, мило момиче! Пожелаваме ти приказен палат, препълнен с добри приятели и толкова много блага, че свят да ти се завие. Никога не губи усмивката на лицето и добрината в сърцето. Когато човек грее, той привлича лъчите на слънцето. Бъди здрава, учи се от грешките си и не се страхувай от предизвикателствата на живота. Те ни навестяват, за да проверят колко калени сме всъщност.

7. Мило дете, от цялото си сърце ти желая живот като синьото небе. Нека никога да няма мрак в твоите дни, а само игри и щуротии до зори. Обичаме те.

8. На този ден ти желаем щастие безмерно, веселие до забрава и купони до зори. Не преставай да вярваш в себе си и не спирай да преследваш щастието в твоите дни. Помни, че човек се ражда, за да се изкачва по стъпалата на живота и да достигне онзи връх, от който да наблюдава случващото се под него.

9. Днес е твоят ден рожден. Подарък прекрасен сме избрали за теб, придружен от красив букет. Но това не стига, за да ти демонстрираме любов като за дузина дечурлига. Бъди нежна и добра, бъди сияеща звезда. Ние те обичаме и винаги ще те подкрепяме. Честит рожден ден, прекрасно момиче!

10. Когато истински обичаш някого, на теб ти се иска да не спираш да говориш, но все пак си даваш сметка, че трябва да систематизираш чувствата си и да ги канализираш в пожелание. Бъди здрава и добра, бъди нежна и светеща като звезда. Празнувай с усмивка на лице и треперещо от щастие сърце. Обичаме те до безкрайност!

11. Честит рожден ден, сладко момиченце. Пожелаваме ти тези две любопитни очички никога да не спират да сияят, това звънливо гласче никога да не престава да оглася наоколо. Бъди здрава и се радвай на всички онези игри и веселби, които карат детските ти очи да светят като звезди.

12. Рожденият ден е един красив празник. Днес ти празнуваш и си една истински великолепна млада дама. Какво да ти пожелаем? Ти си родена с добродетели – мила, услужлива, нежна, любяща, всеотдайна и разбрана. Добавяме дузина красиви мигове и също толкова верни приятели, с които да ги споделяш. Бъди неотразима - такава, каквато си днес. Честит рожден ден!

Пожелания за рожден ден на приятелка

13. Честит рожден ден! Пожелаваме ти да бъдеш радостта на мама и тате и цял живот да им поднасяш поводи за гордост. Нека животът ти бъде отрупан с приятели верни и щастливи игри. Не спирай да мечтаеш и позволи на фантазиите да те водят за ръката.

14. Красив е този ден, в който ти си родена. Някак приказен е и грее, откроява се по специален начин, защото ти си необикновена. Пожелаваме ти да се усмихваш широко и да прегръщаш всички предизвикателства толкова силно, че те да се превръщат в твои приятели. Бъди успешна, бъди целеустремена и не свеждай нито за миг глава пред трудностите. Запази своето очарование. Честит рожден ден!

15. Красиво създание, пожелаваме ти да бъдеш най-ярката звезда в този живот. Да грееш от щастие и да не преставаш да се радваш на живота. Пожелаваме ти да бродиш по най-изящните пътеки и да откриваш най-големите съкровища. Бъди смела и непобедима. Не позволявай на никой и нищо да пречупи духа ти. Честит рожден ден!

16. Малко и невинно създание е тя, гали като с перце моята душа. За мен тя е блещукаща звездичка и никога не ще пусна нейната ръчичка. Честит рожден ден, малко момиченце. Игри и веселби ти желаем до зори, за другото има кой да се погрижи. Обичаме те!

17. Когато на света се появиха две блещукащи очи, тогава животът ни за миг се промени. Обичаме те всеки ден и неуморно. Ти си нашата звездичка. Пожелаваме ти да бродиш из царствени палати и да стъпваш върху пътеки от позлати. Намери приятели добри и живота с тях си сподели. Бъди здрава. Честит рожден ден, мило дете!

18. Пожелаваме ти усмивки и щастие. Пожелаваме ти красиви подаръци и верни приятели. Желаем ти още да бъдеш смела и непокорна пред трудностите в живота. Никога не поглеждай назад и винаги помни, че крачките нагоре водят само и единствено към върха. Честит рожден ден!

19. Честит рожден ден, мило момиче. На този ден ти си по-специална от всеки друг. Трудно е да ти пожелаем стандартното, защото самата ти си необикновена – истинска принцеса, дошла от приказния свят. Носи тази неповторимост навсякъде със себе си. Тя е създадена за теб. Обичаме те.

20. Пожелаваме ти това, което желаем на себе си – здраве, любов, мечти и веселие до зори. Бъди разкошна всеки ден. Позволи на живота да те очарова по начин, по който ти го направи. Честит рожден ден, прекрасно момиче!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес