Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пожелания за 8 март за баба

07 март 2022, 15:26 часа

Бабите са като втори майки. Тези мили жени са способни да дадат живота си за своите внуци. Те са грижовни, всеотдайни, любящи – също като майката. На 8 Март всяка една баба заслужава да бъде зарадвана с мило пожелание, което да докосне сърцето й и да се настани в мислите й.

Днес сме подготвили за вас няколко трогващи пожелания за 8 Март за баба. Изберете едно от тях и го изпишете върху картичка. Бъдете сигурни, че то ще прониже емоционално вашата любима баба, в добрия смисъл на думата, и ще я накара да се чувства по-специална и обичана от всякога.

Пожелания за 8 март за баба, които ще стоплят сърцето:

1. Мила бабо, днес е 8 март – денят на майката, денят на жената. Ти винаги си била и винаги ще бъдеш моят пример в живота, моята упора, моята подкрепа и моята закрила. Днес на теб желая да си много здрава, защото светът има нужда от стойностни хора като теб. Обичам те!

Пожелание за 8 март за учителка

2. На моята баба днес подарявам цялото щастие на земята. Обичам я от дъното на душата си и й обещавам, че винаги ще я карам да се чувства горда с мен и постиженията в живота ми. Бабо, честит 8 март. Никога не забравяй усмивката си, тя е онова, което те отличава от всички останали.

3. Ти, бабо, си моята сила и моята закрила. Ти си ми втора майка и най-добра приятелка. Ти ме научи да бъда достоен човек и аз ти благодаря от сърце и душа. Честит осми март на теб. Бъди щастлива, бабо!

4. Мила моя бабо. Днес е денят на майката, но и денят на онази жена, която е била втора майка в живота на всяко едно дете. Ти си точно такава за мен. Научи ме да бъда добър човек, да се боря с трудностите в живота и да побеждавам. Днес аз ти благодаря за всеки един урок и целувам твоята ръка. Обичам те!

5. Моята баба е най-добрата на света. Тя е прелестно мила жена, която разлива всеки ден добрина. Тя прави света едно по-красиво и цветно място. Като нея няма втора. Честит 8 март, бабо. Обичам те завинаги!

6. Мила моя бабо, сладка и добричка. Как да кажа, бабо, колко те обичам! Да, бабо, това си ти – втора майка и първа приятелка. Ти може и да не си ме родила, но винаги си била редом с моята майчица и си ми давала кураж. Ти си велика жена и аз ти се възхищавам. Честит празник!

7. За баба ще напиша най-красивите слова, защото тя заслужава цялото внимание на света. Нежна и сърдечна е от дъното на своята душа – никой не може да се сравнява с тази прелестно мила жена. Бабо, честит 8 март! Обичам те всеки ден!

8. Мила бабо, бъди здрава, смирена, обичана и спокойна. Нека в живота ти има място единствено за радостни мигове и никаква тъга. Ако някога имаш нужда от малко повече любов, аз ще ти я дам! Честит 8 март!

9. Баба е свята дума. Изричайте я с любов и уважение. Помнете, че тази жена винаги ще ви е вярна до гроб. Честит празник на нашите мили баби. Нека бъдат здрави!

10. Честит 8 март, бабо! Бъди щастлива, бъди здрава, бъди радостна и се усмихвай на всеки нов ден. Ти си най-топлото създание на света. Благодаря ти, че те имам в живота си!

Още пожелания за 8 март

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес