Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По зодии: С кого си пасвате най-много за страстна любов

29 януари 2021, 23:10 часа

С наближаването на Свети Валентин няма как да не разгледаме този ъгъл - кои зодии са най-горещи заедно? Сайтът horoscope.com е направил добра класация, която споделяме с вас: 

За Овен: Стрелец

Стрелецът няма да се уморява и може да бъде в крак с енергичните ви начини. Те също са родени изследователи и ще приветстват всичко ново. Можете също така да изпитате фойерверки с Лъв и Везни.

За Телец: Дева

Ще оцените стабилността и желанието на Дева да създадете комфортна, но чувствена среда. Освен това Девата е роден перфекционист, което означава, че те са нетърпеливи да ви угодят. Козирогът и Скорпионът също биха могли да внесат някакво супер вълнение в живота.

За Близнаци: Везни

Умствената и физическа стимулация са задължителни за вас, Близнаци. Искате умът ви да бъде толкова активен, колкото тялото ви, и никой не може да изпълни тази двойственост като Везни. Водолей или Стрелец също може да се окаже също прекрасна комбинация.

За Рак: Риби

Рибите ще изпреварят вашите неизказани желания, като ги предават безкористно. Те също така ще се вслушат в нуждите, които изразявате открито. Вие ще направите същото за тях и това прави двамата неспираща сила. Можете също така да имате някои горещи отношения със Скорпион и Козирог.

За Лъв: Стрелец

Те ще изследват тялото, ума и душата ви, все едно животът им зависи от това. Овен и Водолей също може да се окажат невероятно съвпадение за вас. 

За Дева: Телец

Колкото и практични да изглеждат първоначално, Телецът е креативен и отличен любовник - те ще отделят време да се поглезят и да се насладят на всяка част от вас, Дева. Козирогът и Рибите също биха могли да внесат много в живота ви.

За Везни: Близнаци

Всичко е свързано с баланса за вас, Везни. Имате нужда от някой, който да се наслаждава на тялото ви и да играе с ума ви едновременно. Овенът и Водолеят също могат да бъдат вълнуващи любовници за вас. 

За Скорпион: Риби

Те могат да ви помогнат да изследвате своите най-дълбоки, най-тъмни желания без колебание и преценка. Ракът и Телецът също правят добър избор. 

За Стрелец: Овен

Те ще отговарят на вашата изобилна енергия и с радост ще опитат всяка нова идея, която можете да измислите. Лъв и Близнаци също правят страхотни партньори.

За Козирог: Телец

Те няма да ви карат да говорите, те почти интуитивно знаят от какво се нуждаете, а също така осъзнават, че отвъд закопчания ви екстериор има някои доста сериозни плътски желания. Дева и Рак също могат да станат прекрасни опции. 

За Водолей: Близнаци

Близнаците са оборудвани не само да ви държат в крак, но и да предизвикат супер пикантната закачка, за която тайно жадувате. Везните и Лъвовете също биха могли да направят двойка с вас.

За Риби: Скорпион

Храненето на душата ви е също толкова важно, колкото и храненето на тялото ви, Риби и няколко знака могат да ви помогнат да направите и двете. Скорпионът е един от малкото, които могат. Ще ви хареса готовността на Скорпиона да открие всички аспекти на вас - ум, тяло и душа. Ракът и Девата също ще допълнят стила ви. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес