Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Очевидни знаци, че той ви изневерява

01 октомври 2022, 20:33 часа

Не винаги е лесно да разберете дали партьорът до вас ви изневерява или дори не би си и помислил за това. Повечето хора предпочитат да знаят истината, а не да живеят в лъжа и неведение.

Има експерти, като частните детективи например, които знаят и виждат явни знаци за изневяра, които може би ние пропускаме. Ако бъдете по-внимателни и наблюдателни, може да ги забележите и вие.

Знаци, че партьорът ви изневерява

Едни от най-явните и обичайни знаци за изневяра са повече работа, заради която закъснява, бизнес пътуванията се овеличават, по-малко секс, винаги е готов да спори и да се защитава.

Ако изведнъж е много загрижен за външния си вид и се втурне по магазините, за да подобри визията си или започе да тренира активно – определено може да го хванете в изневяра.

Как да си върнеш доверието след изневяра

Може да забележите един или два знака от нашия списък – което е нормално, но ако имате повече попадения е време да говорите с партьора си. Важно е да следвате интуицията си.

1. Излиза рано сутрин и закъснява след работа

2. Купува си нови дрехи

3. Крие телефона си

4. Тренира усилено във фитнеса

5. Очевидно лъже

6. Избухлив е

7. Не харесва изненадващите посещения

8. По-малко сексуално желание към вас

9. Пропуснати обаждания от непознат номер

10. Бизнес пътувания

Кой е най-опасният вид изневяра?

Знаците за изневяра са едни и същи, но това да хванеш някого в лъжа в днешно време е доста лесно с помощта на технологиите.

Не избързвайте с предположенията и не се паникьосвайте. Всяка ситуация може да има своето логично обяснение. Поговорете открито с партьора си.

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес