Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нумерология на парите: Какво е това и как да изчислите своя паричен код

26 октомври 2023, 20:36 часа

Какво е паричен код и как да го използвате?

Нумерологията е наука за числата, която ни позволява  да научим много за човек по датата му на раждане: неговите способности и дори вида му дейност. Освен това, датата на раждане крие уникален паричен код. Изчислявайки го, можете да стигнете до нови финансови открития.

В личен 4-цифрен паричен код всяко число носи собствена енергия и намек за собственика. За да започне да работи комбинацията от числа, трябва да започнете активно да я използвате в живота:

·       Направете го ПИН код.

·       Поставете го в телефонния номер.

·       Повторете наум преди важна сделка или среща. Пазете го в тайна, така че комбинацията от числа да работи само за вас.

·       Използвайте ежедневно, докато правите това, което обичате.

Същността на това „препрограмиране“ е тези числа да мигат пред очите и в главата ви възможно най-често. В този случай вибрациите на личната „парола за пари“ ще се придържат здраво към съзнанието: те ще започнат да привличат допълнителен доход и късмет.

Какво е нумерологията и как датата ни на раждане ни дава информация за нас и живота ни?

Как да изчислим паричен код?

Изчислението се състои от 4 стъпки. Ако датата на раждане е 12.04.2001 г.

1.       Съберете само номера на рождения ден. В нашия случай ще бъде 1+2. Резултатът е 3.

2.       Съберете числата от месеца (0+4=4).

3.       Сега е ред на годината на раждане (2+0+0+1=3).

4.       Четвърта стъпка. Съберете всички суми, получени в стъпки 1, 2 и 3 (3+4+3=10). Ако числото е двуцифрено, трябва да го намалите до едноцифрено (1+0=1).

Тайните на нумерологията: Как вашето име може да определи съдбата ви?

От всички събирания основните числа ще бъдат: 3,4,3 и 1.Така личният паричен код за нашата рождена дата е 3431.

Човек, роден на тази дата, може да я използва като финансов талисман за постигане на цели, свързани с увеличаване на доходите. Освен това всеки компонент на кода носи свое собствено значение. Нека разгледаме нумерологичното значение на нашия пример: какво казва за собственика си.

·       3 - трябва да развивате своите таланти, да се вдъхновявате и да вдъхновявате другите чрез радост. Положителните емоции ще ви помогнат да предадете стойността на вашия принос към вашата работа и да мотивирате другите.

·       4 ви насърчава да създадете стабилна основа, да очертаете план и да предприемете действия стъпка по стъпка.

·       1 - покажете увереност и не се страхувайте да заемате лидерски позиции.

Финансовият код е инструмент, който може да подобри вашата инвестиция. Но не трябва да го възприемате като панацея и да очаквате незабавна печалба. Основното нещо е да се вслушате в това, което числата подсказват, и да започнете да се движите в дадената посока без да бързате.

Универсални групи от числа

В нумерологията има и универсални комбинации от числа, които привличат пари и възможности. Те включват числата 2, 3, 5 и 6.Те могат да се използват за допълване и укрепване на вашия личен код.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес