Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нощни събуждения: Какви таланти се разкриват след полунощ?

17 април 2023, 16:00 часа

Казват, че през нощта нашите таланти стават по-очевидни, но това не винаги е така. Експерти в областта на езотериката споделиха мнението си какви умения и таланти ескалират след полунощ.

Защо можем да станем по-силни след полунощ?

След дванадесет часа през нощта идва момент, когато целият свят заспива. По-точно, повечето хора започват да почиват малко по-рано, но най-забележимият ефект от увеличаването на енергията става по-близо до полунощ. Началото на енергийното влошаване може да бъде изместено - то не е постоянно.

Обяснението се крие във факта, че по време на сън връзката ни с центъра на изобилието на Вселената става по-слаба. Когато повечето хора спят, силата на Вселената се пренасочва към тези, които са будни. Поради тази причина хората, които са активни през нощта, могат да бъдат по-силни и по-продуктивни.

7 неща, които да правите за повече енергия сутрин

Какви таланти се разкриват през нощта?

Като начало трябва да се отбележи, че ако вашият режим не предвижда нощно бодърстване, тогава е по-добре да не разчитате на факта, че трябва да работите по време, когато всички спят. Факт е, че разместеният режим носи повече проблеми, отколкото ползи. Ако имате възможност да спите по 8 часа на ден, като си почивате абсолютно по всяко време, тогава можете да пренасочите режима към по-късен старт на съня. В този случай ще получите ползи, но няма да има странични ефекти.

Най-хубавото е, че след полунощ се разкрива нашата интуиция, предчувствие, както и способността да предвиждаме хода на събитията. Ако изведнъж човек се окаже в трудна ситуация през нощта, вероятността той бързо да намери изход от нея е много по-голяма. Сигурно сте забелязали това.

Силата на мисълта разбива на пух и прах ограниченията

Всякакви творчески таланти се изострят през нощта. Поради тази причина много писатели пишат своите романи през нощта, а художниците рисуват картини. Музикантите също се вдъхновяват понякога през нощта. Това не е измислица, а реалност. Има много по-малко хора, които са по-продуктивни по отношение на творчеството през деня, отколкото през нощта.

Дори през нощта хората стават по-харизматични, но не всички. Това се отнася главно за тези, които са родени през февруари, март, май, юни, август, септември, ноември и декември. През нощта също така се увеличава привлекателността на онези, които говорят малко и имат сила на духа. През нощта жените с черна коса се чувстват по-красиви. Също така експертите в областта на биоенергията съветват след полунощ да се носят червени, черни и бели дрехи. Виолетовият нюанс, който е пряко свързан с нашите таланти и третото око, има особена сила в този момент.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес