Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Номерът на колата издава много за нейния собственик

24 февруари 2022, 23:10 часа

Числата са неизменна част от живота ни – те са част от датата ни на раждане, нашия телефонен номер и адрес. Понякога могат не само да разкрият информация за нас самите, но и да ни позволят да преразгледаме отношенията си с другите. 

Според нумеролози номерът на колата също издава много за нейния притежател. За целта просто трябва да съберете всички числа, включени в него. Ако полученото число е двуцифрено, то трябва да се сведе до едноцифрено. Ето какво означава полученият сбор.

Единица

Това число символизира лидерство. Човекът, който притежава тази кола, е роден лидер.

Двойка

Собственикът на този автомобил трябва да бъде по-внимателен на пътя. Има вероятност именно неговата кола да бъде открадната.

Тройка

Числото три показва, че тази кола е източник на ежедневна радост. Нейният притежател обича високите скорости, но е по-добре да се откаже от безразсъдното си поведение на пътя.

Четворка

Четворката е числото на безопасността. Притежателят на този автомобил обича дългите пътувания и винаги е защитен от неприятности.

Петица

Петицата показва безгрижие. Но все пак собствениците на този автомобил не бива да забравят, че всеки път трябва да използват колана, както и да обърнат внимание на ограниченията на скоростта по пътищата.

Шестица

Числовто 6 е символ на търпение и послушание. Собственикът на този автомобил е спокоен и уверен шофьор , който може да се похвали с липсата на глоби за нарушения на пътя.

Седмица

Седем е числото на щастието и късмета. Където и да отиде собственикът на този автомобил, нищо лошо няма да му се случи. Той със сигурност може да се похвали с много истории, свързани с невероятния му късмет.

Осмица

Осмицата се свързва с най-голям риск. Ако не сте приключенски настроени, по-добре е да смените номера на колата си. Но ако не сте суеверни, просто се опитайте да спазвате правилата и да избягвате рискови маневри.

Деветка

Собствениците на този автомобил държат на приятелите си и обичат да се забавляват с тях. Те често пътуват в голяма компания.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес